Het topje van Olcay Gulsen staat op het punt van wegwaaien tijdens heerlijk momentje aan zee (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Olcay Gulsen, de succesvolle influencer, is opnieuw in het nieuws en dit keer vanwege een serie opvallende foto’s die aan zee zijn genomen!

De foto’s tonen Gulsen in een zwart topje, dat er wel heel goed uitziet. Ondanks de frisse zeelucht lijkt Olcay zich prima te vermaken, en ze laat maar weer goed zien waar ze van gemaakt is.

Olcay vermaakt zich prima aan het water

Tijdens haar momentje aan het strand, werd het topje van Olcay Gulsen meermaals door de wind meegenomen, waardoor het bijna leek weg te waaien. Maar zoals altijd bleef Olcay er zelfverzekerd en stijlvol uitzien. Haar topje benadrukte haar vrouwelijke vormen en liet alles tot hun recht komen.

Olcay waait bijna weg!

Het is een wonder dat Olcay geen kou lijdt, gezien de outfit die ze droeg. Dat Olcay zo niet weg is gewaaid is natuurlijk ook een beetje een wonder. Maar Olcay weet als geen ander hoe ze zich staande moet houden in dit soort situaties. De foto’s laten ook zien hoe Olcay volop geniet van haar tijd aan de zee. Haar zelfverzekerde houding spreekt boekdelen. Het is duidelijk dat ze zich volledig op haar gemak voelt. Olcay Gulsen laat zien dat ze niet bang is om risico’s te nemen in haar stijl. De outfit scoort in ieder geval goed bij haar fans. Die genieten enorm van de plaatjes van de mooie dame.

Meer zien van Olcay Gulsen? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Olcay Gulsen, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft Olcay nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.