Het sneeuwt wintersportvrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We stonden vanochtend raar te kijken toen met z’n allen onze gordijnen openden: er lag sneeuw. Hoewel niemand meer verwacht had dat de winter tóch nog even langs zou wippen, waren de daken en bomen toch echt bedekt met een witte laag sneeuw. Komt dit stapeltje mooie wintersportvrouwen toch nog van pas!

Lindsey Vonn

We trappen af met misschien wel de meest bekende wintersport babe van allemaal: Lindsey Vonn. Wat veel mensen echter niet weten is dat Lindsey naast lekker kan skiën, ook een goed potje kan netwerken. Zo kent deze dame menig Formule 1 coureur en staan sporters als Michael Phelps ook op de contactenlijst van de blondine. Deze Alpineskister heeft ruim 2 miljoen volgers op Instagram. Een medium waar ze vaak zat kiekjes van zichzelf plaatst overigens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) op

 

Mikaela Shiffrin

Dat Wintersportsters niet slechts in de sneeuw vertoeven, maakt Lindsey’s collega Mikaela Shiffrin duidelijk. Dat Mikaela ook lekker gaat op de ski’s is trouwens een understatement. Deze dame heeft al vijf wereldtitels en twee olympische titels op zak. Maar ze heeft zeker niet alleen op dat vlak de genetische loterij gewonnen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) op

Hannah Teter

En van de ene blondine gaan we naar de ander. Zou deze haarkleur iets te maken hebben met prestaties in sneeuwsporten? Maar goed, Hannah Teter. Hannah is een zogenaamde Skinfluencer (oké, hebben we net zelf bedacht). Hannah lijkt ons dan ook een beetje de Gaby Blaaser van de wintersportsters.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hannah Teter (@hannahteter) op

Danyale Patterson

En van Hannah gaan we door naar (hoe verrassend) weer een blondine! Ditmaal is het wel een snowboardster. Een fashionable snowboardster om precies te zijn. Geen skipak is te gek voor deze dame. Danyale Patterson is een echte sneeuwdiva.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Too Hard (@toohardsquad) op

Oh en ze kan ook skateboarden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🏀🏀🏀 (@jibgurl300) op

De enige niet-blondine: Chloe Kim

Tot slot hebben we daar de enige niet-blonde wintersportster in dit universum: Chloe Kim. Deze dame met Aziatisch bloed valt meer in de categorie funfluencer (oké nogmaals zelf verzonnen). Er zijn dan ook genoeg vrolijke foto’s te vinden op haar Instagramkanaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chloe Kim (@chloekim) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...