Het sneeuwt wintersportvrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We stonden vanochtend raar te kijken toen met z’n allen onze gordijnen openden: er lag sneeuw. Hoewel niemand meer verwacht had dat de winter tóch nog even langs zou wippen, waren de daken en bomen toch echt bedekt met een witte laag sneeuw. Komt dit stapeltje mooie wintersportvrouwen toch nog van pas!

Lindsey Vonn

We trappen af met misschien wel de meest bekende wintersport babe van allemaal: Lindsey Vonn. Wat veel mensen echter niet weten is dat Lindsey naast lekker kan skiën, ook een goed potje kan netwerken. Zo kent deze dame menig Formule 1 coureur en staan sporters als Michael Phelps ook op de contactenlijst van de blondine. Deze Alpineskister heeft ruim 2 miljoen volgers op Instagram. Een medium waar ze vaak zat kiekjes van zichzelf plaatst overigens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) op

 

Mikaela Shiffrin

Dat Wintersportsters niet slechts in de sneeuw vertoeven, maakt Lindsey’s collega Mikaela Shiffrin duidelijk. Dat Mikaela ook lekker gaat op de ski’s is trouwens een understatement. Deze dame heeft al vijf wereldtitels en twee olympische titels op zak. Maar ze heeft zeker niet alleen op dat vlak de genetische loterij gewonnen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) op

Hannah Teter

En van de ene blondine gaan we naar de ander. Zou deze haarkleur iets te maken hebben met prestaties in sneeuwsporten? Maar goed, Hannah Teter. Hannah is een zogenaamde Skinfluencer (oké, hebben we net zelf bedacht). Hannah lijkt ons dan ook een beetje de Gaby Blaaser van de wintersportsters.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hannah Teter (@hannahteter) op

Danyale Patterson

En van Hannah gaan we door naar (hoe verrassend) weer een blondine! Ditmaal is het wel een snowboardster. Een fashionable snowboardster om precies te zijn. Geen skipak is te gek voor deze dame. Danyale Patterson is een echte sneeuwdiva.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Too Hard (@toohardsquad) op

Oh en ze kan ook skateboarden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🏀🏀🏀 (@jibgurl300) op

De enige niet-blondine: Chloe Kim

Tot slot hebben we daar de enige niet-blonde wintersportster in dit universum: Chloe Kim. Deze dame met Aziatisch bloed valt meer in de categorie funfluencer (oké nogmaals zelf verzonnen). Er zijn dan ook genoeg vrolijke foto’s te vinden op haar Instagramkanaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chloe Kim (@chloekim) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten