Het sneeuwt wintersportvrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We stonden vanochtend raar te kijken toen met z’n allen onze gordijnen openden: er lag sneeuw. Hoewel niemand meer verwacht had dat de winter tóch nog even langs zou wippen, waren de daken en bomen toch echt bedekt met een witte laag sneeuw. Komt dit stapeltje mooie wintersportvrouwen toch nog van pas!

Lindsey Vonn

We trappen af met misschien wel de meest bekende wintersport babe van allemaal: Lindsey Vonn. Wat veel mensen echter niet weten is dat Lindsey naast lekker kan skiën, ook een goed potje kan netwerken. Zo kent deze dame menig Formule 1 coureur en staan sporters als Michael Phelps ook op de contactenlijst van de blondine. Deze Alpineskister heeft ruim 2 miljoen volgers op Instagram. Een medium waar ze vaak zat kiekjes van zichzelf plaatst overigens.

 

Mikaela Shiffrin

Dat Wintersportsters niet slechts in de sneeuw vertoeven, maakt Lindsey’s collega Mikaela Shiffrin duidelijk. Dat Mikaela ook lekker gaat op de ski’s is trouwens een understatement. Deze dame heeft al vijf wereldtitels en twee olympische titels op zak. Maar ze heeft zeker niet alleen op dat vlak de genetische loterij gewonnen…

Hannah Teter

En van de ene blondine gaan we naar de ander. Zou deze haarkleur iets te maken hebben met prestaties in sneeuwsporten? Maar goed, Hannah Teter. Hannah is een zogenaamde Skinfluencer (oké, hebben we net zelf bedacht). Hannah lijkt ons dan ook een beetje de Gaby Blaaser van de wintersportsters.

Danyale Patterson

En van Hannah gaan we door naar (hoe verrassend) weer een blondine! Ditmaal is het wel een snowboardster. Een fashionable snowboardster om precies te zijn. Geen skipak is te gek voor deze dame. Danyale Patterson is een echte sneeuwdiva.

Oh en ze kan ook skateboarden.

De enige niet-blondine: Chloe Kim

Tot slot hebben we daar de enige niet-blonde wintersportster in dit universum: Chloe Kim. Deze dame met Aziatisch bloed valt meer in de categorie funfluencer (oké nogmaals zelf verzonnen). Er zijn dan ook genoeg vrolijke foto’s te vinden op haar Instagramkanaal.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!