Het is overduidelijk koud in de kleedkamer van Monica Geuze (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Monica Geuze heeft het erg koud wanneer ze in de kleedkamer is. Dat kan je goed zien door wat er uit haar topje komt!

Onze prachtige influencer Monica Geuze had in deze video beter een ander shirtje aankunnen doen, of zelfs een trui. Haar ‘kleine vriendinnen’ steken namelijk uit haar shirtje omdat ze het erg koud blijkt te vinden!

Monica Geuze heeft het koud en dat kan je goed zien

In de video zien we dat Monica in de kleedkamer op een stoel zit en zich laat klaarmaken voor een fotoshoot voor het merk Sophia Mae. Maar het blijkt toch wel koud te zijn in de kleedkamer, want er steken twee ‘vriendinnen’ van Monica recht door het shirtje heen! Maar gelukkig is dat wel een mooi beeld om naar te kijken, zo kun je precies de vormen van Monica bekijken. Ze draagt namelijk een wit topje met daaronder een lekker zittende zwarte joggingsbroek. Na het leuke moment van de influencer zien we dat ze wordt opgemaakt en haar haren hebben grote krullen! Ze draagt dan namelijk een gele oversized blazer met bijpassende broek. Dat is vast stukken beter dan het topje dat ze eerst aanhad!

Klik hier om zelf de video te bekijken. En bekijk hieronder de twee verschillende foto’s van Monica!

Monica Geuze heeft het koud en dat kan je goed zien Monica Geuze heeft het koud en dat kan je goed zien

Meer zien van Monica Geuze kan op Tiktok en Instagram

Wil je nou graag op de hoogte blijven van onze prachtige influencer Monica Geuze? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke foto’s van haar leven, mooie kiekjes van haar vakanties, of een sponsorfilmpje tussendoor die ook wel leuk zijn voor mannen. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen! Ben je meer van de filmpjes? Dan kan je een kijkje nemen op het Tiktok-account van Monica Geuze. Daar heeft deze dame veel leuke video’s op staan zoals vlogs en meer privébeelden die je niet op haar Instagramkanaal kan vinden. Het is het dus zeker waard om daar ook even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!