Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke donderdag is het bij Op1 Welmoed Sijtsma-dag! De blondine is op dit moment al aan haar tweede sidekick bezig. Zelf lijkt ze gelukkig gewoon te blijven zitten.

Terwijl de carrousel van presentatoren bij Op1 vrolijk doordraait, blijft ‘Welmoed Sijtsma is populairste Op1-presentatrice’

Welmoed Sijtsma zit goed bij Op1

Terwijl haar mannelijke co-presentatoren lijken te worstelen met hun houding als talkshowhost, groeit Welmoed alleen maar in deze rol. Sander Schimmelpenninck werd door de kijker bekritiseerd, en vond op een gegeven moment ook zelf dat hij niet op de goede plek zat bij Op1. Ook haar nieuwe partner gaat het nog niet echt voor de wind.

Sanders vervanger Jort Kelder is nog maar net een paar maandjes bezig en heeft ook al half Twitterend Nederland op de kast gejaagd met zijn stijl van presenteren. De ene keer laat hij zijn eigen mening te veel doorschemeren, de andere keer zit hij er té fel op. Op zulke ‘foutjes’ ga je Welmoed Sijtsma, die inmiddels al ruim een jaar meedraait bij de talkshow, niet betrappen! Een eventuele vervanging van Welmoed komt al helemaal niet aan de orde. Dat vindt iedereen prima! Scrol verder voor het beste van Welmoed Sijtsma bij Op1!

Welmoed Sijtsma Op1

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Bonus: Welmoed Sijtsma vs. Thierry Baudet

Kijk hier voor meer beelden van Welmoed Sijtsma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!