Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke donderdag is het bij Op1 Welmoed Sijtsma-dag! De blondine is op dit moment al aan haar tweede sidekick bezig. Zelf lijkt ze gelukkig gewoon te blijven zitten.

Terwijl de carrousel van presentatoren bij Op1 vrolijk doordraait, blijft

Lees ook: ‘Welmoed Sijtsma is populairste Op1-presentatrice’

Welmoed Sijtsma zit goed bij Op1

Terwijl haar mannelijke co-presentatoren lijken te worstelen met hun houding als talkshowhost, groeit Welmoed alleen maar in deze rol. Sander Schimmelpenninck werd door de kijker bekritiseerd, en vond op een gegeven moment ook zelf dat hij niet op de goede plek zat bij Op1. Ook haar nieuwe partner gaat het nog niet echt voor de wind.

Sanders vervanger Jort Kelder is nog maar net een paar maandjes bezig en heeft ook al half Twitterend Nederland op de kast gejaagd met zijn stijl van presenteren. De ene keer laat hij zijn eigen mening te veel doorschemeren, de andere keer zit hij er té fel op. Op zulke ‘foutjes’ ga je Welmoed Sijtsma, die inmiddels al ruim een jaar meedraait bij de talkshow, niet betrappen! Een eventuele vervanging van Welmoed komt al helemaal niet aan de orde. Dat vindt iedereen prima! Scrol verder voor het beste van Welmoed Sijtsma bij Op1!

Welmoed Sijtsma Op1

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Bonus: Welmoed Sijtsma vs. Thierry Baudet

Kijk hier voor meer beelden van Welmoed Sijtsma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.