Here we go: Ajax-speler Kenneth Taylor maakt ’transfer’, verbreekt relatie met Jade Anna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna en Kenneth Taylor zijn alweer uit elkaar! En dat op deadline-day! Zou Taylor alweer een nieuwe ’transfer’ hebben gemaakt?

Het lijkt er sterk op dat Jade en Kenneth alweer uit elkaar zijn. Instagramkanaal Reality FBI meldt dat Kenneth Jade schijnbaar ‘uitgespeeld’ heeft, en mogelijk contact onderhoudt met andere dames. Maar zou dat de ware reden voor deze breuk zijn? Zou Kenneth heel toepasselijk een transfertje maken in de vorm van een nieuwe vriendin? Of zou Ajax eindelijk aandringen op meer professionaliteit bij hun spelers? Het loopt dit seizoen natuurlijk voor geen meter bij Ajax. Misschien is de club eindelijk harde maatregelen aan het nemen, en is duidelijk gemaakt dat de prioriteit bij Ajax moet liggen en niet bij relaties met influencers.

Kenneth

Heeft komst Henderson invloed gehad op breuk tussen Jade en Kenneth?

Misschien heeft de komst van Jordan Henderson er ook iets mee te maken. Het valt nu natuurlijk allemaal een beetje samen. De middenvelder uit Engeland heeft meer dan genoeg ervaring en weet wat er voor nodig is om het beste resultaat te behalen. Deze ‘boost’ in professionaliteit betekent voor de rest van de selectie natuurlijk ook dat ze even een tandje bij moeten zetten om hun basisplek te kunnen behouden!

Rust voor tegen burn-out aanzittende Jade Anna

Niet alleen Taylor kan de rust goed gebruiken, ook de tegen een burn-out aanzittende Jade Anna kan de rust goed gebruiken. Er gaat een TikTok rond waarop Jade aangeeft tegen een soort burn-out aan te zitten, en dus toe is aan wat welverdiende rust. Ze geeft aan erg moe te zijn van al het werk wat zij doet en de hele dag niet uit bed kon komen. Veel kijkers vinden dit natuurlijk erg overdreven en een beetje aanstellerig gedrag. Het is ook wel begrijpelijk dat dit bij veel mensen in het verkeerde keelgat schiet. Veel mensen in Nederland zijn meer dan jaloers op een ‘baan’ vergelijkbaar met die van Jade Anna. Het enige wat je doet: Mooie kleren aantrekken, een fotootje laten maken en geld als water verdienen. Als we Jade moeten geloven, zou dit toch erg vermoeiend moeten zijn.

Meer zien van Jade en Kenneth?

Wil jij zien of Kenneth al een nieuwe transfer heeft gemaakt? Of dat Jade nog last heeft van haar burn-out? Kijk dan even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!