Hélène Hendriks staat stil bij dit dramatische moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zijn aan het einde van het jaar gekomen en dus is het tijd om terug te blikken op de mooiste sportmomenten. Voor Hélène Hendriks was dat absoluut dit moment. 

Hélène Hendriks is niet alleen maar een presentatrice met een knap gezicht, ze weet ook nog eens echt waar ze over praat. Een sportvrouw in hart en ziel. Daarom is het niet meer dan logisch dat Hélène werd uitgenodigd om te komen praten over wat zij het sportmoment van het jaar vond. En dat kon haast niet anders dan het tragische, maar uiteindelijk ook ontroerende verhaal van Annemiek van Vleuten. Hélène vertelt in geuren en kleuren wat er ook alweer met Annemiek gebeurde en waarom zij een plaatsje verdient in de sportgeschiedenis. En dat doet ze zoals gebruikelijk met veel charme.

Lees ook: Hélène Hendriks emotioneel bij laatste aflevering Veronica Inside: ‘einde van een tijdperk’

Wat was er ook alweer aan de hand met Annemiek van Vleuten?

De naam Annemiek Van Vleuten moet haast wel een belletje doen rinkelen bij de gemiddelde sport fan. Een aantal jaar geleden in Rio lag ze tijdens de Olympische Spelen bij het wielrennen op kop. Met nog slechts tien kilometer te gaan tot de eindstreep ging ze tijdens de laatste afdaling onderuit. Het koste haar het kampioenschap. Daarna ging het dit jaar weer mis toen ze vanwege miscommunicatie zilver pakte, maar dacht dat ze goud gewonnen had. De naam van Annemiek is zo langzamerhand verbonden aan ongeluk. Kwam ze dan nooit van die pech af? En toen, tijdens de tijdrit in Tokyo, reed ze opeens de ronde van haar leven. Eindelijk kreeg Annemiek dat welverdiende goud waar ze zo op hoopte. Het goud wat ze al zo lang verdiende. Na alle gemiste pogingen won ze eindelijk haar plek op het podium.

Wat was eigenlijk het grote moment van Hélène Hendriks in 2021?

Je weet nu wat Hélène het mooiste sport moment van 2021 vond. Maar wat was nu eigenlijk het mooiste moment van Hélène zelf? Want Hélène heeft dit jaar meer gedaan dan je achteraf zou denken. Ook niet gek dat je alle mooie momenten niet meer zo voor de geest kan halen, het was ook een uiterst turbulent jaar. Maar Hélène heeft een hoop voor elkaar gekregen. Zo begon ze dit jaar met een potje knikkeren in het programma Marble Mania, was ze daarna veel te zien bij VI en De Oranjezomer. Toen Wilfred Genee daar weg viel, mocht Hélène het presentatiestokje van De Oranjezomer overnemen. Het programma zag toen een piek in kijkcijfers. Vervolgens kon ze haar presentatie werk uitbreiden met het programma Missions Impossible dat jammer genoeg vrijwel meteen flopte. Maar daar liet ze het niet bij zitten. Na een nominatie voor een gouden Televizier-ster pakte Hélène haar werk weer op met The Big Balance. Het was dus een druk jaar voor Hélène met vele ups and downs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?