Hélène Hendriks moet even rustig aan doen na einde Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks houdt na bedreigingen op advies van de politie voorlopig nog haar mond gesloten als het gaat om “kaarsen” en Johan Derksen. De normaal zo mondige blondine weet even niet wat ze moet doen.

Hélène Hendriks zit in totale verwarring aan tafel bij haar programma HLF8, dat ze recent heeft overgenomen. Daar praat ze normaal zo graag en is ze meestal een open boek. De sociale blondine reageert altijd met een duidelijk antwoord als je haar iets vraagt. Maar na recente bedreigingen aan haar adres houdt ze op advies van de politie wijselijk haar mond gesloten. Zo ook aan tafel. Althans over het veelbesproken kaarsincident rond haar collega bij Vandaag Inside: Johan Derksen. Eerst maar eens even zelf goed settelen bij de SBS6-talkshow HLF8. Johan bij kaarslicht? Dat komt later wel.

Presentatrice Hélène Hendriks wilt  niet praten

Hélène zegt, wanneer het onvermijdelijke topic ter sprake komt bij HLF8, dat ze niet van is “te veel mijn mening te geven ”. Dat heeft de kersverse fulltime SBS6 host niet zelf besloten, maar op last van de politie. Wat is er namelijk aan de hand? Er is een dreigement gemaakt en de politie heeft dit opgepakt en met haar gedeeld. Het specifieke dreigement vertelt ze niet. Wel zegt ze dat de politie dringend heeft geadviseerd  dat Hélène zich afzijdig houdt. Gaat ze dan helemaal niks zeggen? Velen willen haar expert mening horen natuurlijk.

Stille Hélène onder vuur?

De blondine, die trouwens geen expert is wat betreft kaarsen of beschuldigde tv-hosts, heeft  zoals altijd wel een mening. Maar die houdt ze voorlopig helemaal voor zichzelf. Ooit gaat ze een keer vertellen wat ze van Johan vindt en komen de ware meningen aan het licht. Maar voor nu is ze “verstandig”, aldus haarzelf. Zoals een programma host ook moet zijn. Daarna wisselen zij en haar gasten van onderwerp en wordt de kaars uitgeblazen.

Professional gaat door bij HLF8

Ondanks alle bedreigingen, die toch wel vrij serieus zijn, durft Hélène zich gelukkig nog buiten en op tv te vertonen. Dat moet ook wel, want ze is hard nodig. Zo heeft ze natuurlijk de presentatie van bad boy Johnny de Mol overgenomen bij HLF8. Tijd om je te verstoppen is er dus niet. Sterker nog, dit is juist de tijd om te laten zien dat je sterk genoeg bent om door te gaan als presentator. In tegenstelling tot Johan Derksen weet deze tv-host zich wel ertoe te zetten om op te staan, haar tanden te poetsen en haar beste glimlach op te zetten, om vervolgens richting de studio te wandelen. Ze heeft natuurlijk ook nog niet de leeftijd van de stokoude Johan dus gedachtes om nu al met pensioen te gaan? Geen denken aan!

Geen presentator meer veilig?

Ondertussen lijkt het er steeds meer op dat het medialandschap in Nederland aan het veranderen is.  Geen enkele BN’er is meer veilig. Of je nou aan tafel zit bij VI, in de stoel zat bij The Voice of Holland of de presentatie van HLF8 deed, niemand is buiten schot. Je carrière kan binnen een dag van een hoogtepunt naar niet-bestaand gaan. Hélène als vrouw blijft tot nu toe wel met een schoon strafblad presenteren. Maar ook zij maakt af en toe wel riskante statements. Voorlopig gaat het haar gelukkig nog voor de wind en kunnen we meer en meer zien van d’r op tv bij HLF8 en bij ESPN. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!