Hélène Hendriks lokt Noa Vahle uit tijdens De Oranjewinter: ‘Wie heeft mooiste lijf?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle wordt bijna in de val gelokt door collega Hélène Hendriks. Ze vraagt eventjes wie aan tafel het mooiste lijf heeft. 

Tijdens de laatste uitzending van de Oranjewinter wordt Noa Vahle er bijna ingeluisd door collega Hélène Hendriks. Die probeert de temperaturen aan tafel een beetje te laten klimmen. Ze stelt een bijzondere vraag, die best wel voer kan zijn voor discussie. Ze vraagt namelijk aan Noa Vahle wie aan tafel er het mooiste uit ziet. En dat kan natuurlijk alleen maar fout gaan. Noa moet heel even nadenken over de vraag en geeft vervolgens zeer politiek antwoord: “Jack!” De verslaggever is het daar zelf niet mee eens en zegt gelijk dat Noa maar beter naar de oogarts kan gaan. Met veel gelach kon iedereen in de studio wel genieten van het moment. Zie de video hier!

Lees ook: Noa Vahle deelt innige foto met haar mooiste en bekendste vriendin

Natuurlijk is het allemaal maar een leuk grapje van Hélène Hendriks

De presentatrice van De Oranjewinter kent Noa Vahle natuurlijk heel erg goed. Ze vindt het dan ook wel leuk om Noa eventjes voor het blok te zetten. Met een vraag als deze probeert Hélène natuurlijk uit te lokken dat Noa iets zegt wat ze gelijk terug wilt nemen, om zo een beetje de mensen in de studio aan het lachen te krijgen. Maar Noa was Hélène wat dat betreft te slim af en koos er meteen voor om zich even in te houden. De twee blondines zijn zo wel aan elkaar . Dat ze elkaar echt wel mogen, blijkt uit foto’s die ze regelmatig van, maar ook met elkaar delen. Daarop kan je zien dat Hélène Hendriks en Noa Vahle echt wel goede vriendinnen van elkaar zijn.

Lees ook: Video: Beschonken Noa Vahle rolt met vriendin door het zand in loszittend jurkje

Noa Vahle komt graag naar Hélène Hendriks voor advies

Hélène Hendriks heeft de mentor rol een beetje op zich genomen als het gaat om Noa Vahle. De blondines hebben natuurlijk veel samen gewerkt al en ze mogen elkaar enorm. Maar Hélène Hendriks heeft iets meer vlieguren gemaakt dan Noa tot dusver. Noa klopt dus regelmatig bij Hélène Hendriks aan voor advies. En dat gaat van bepaalde manieren van iemand interviewen tot wat je aantrekt op het Televizier-ring gala. Noa ziet Hélène Hendriks echt wel een beetje als een oudere zus die haar door bepaalde zaken heen coacht.

Noa Vahle is het verborgen talent van De Oranjewinter en Vandaag Inside

De blonde presentatrice voegt een flinke berg karakter toe aan de uitzendingen de programma’s waar ze in zit. Ze is dan ook een beetje het verborgen wapen van zowel De Oranjewinter als Vandaag Inside. Met haar scherpe opmerkingen, mooie looks en natuurlijk charisma, weet Noa elk programma waar ze in terecht komt, naar een hoger niveau te tillen. Zonder de blondine zouden die shows toch een stuk minder interessant worden om te zien. De redactie van beide programma’s mogen Noa wel op hun knietjes bedanken dat ze er zo vaak bij is.

Noa Vahle heeft meer leuke foto’s op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Noa Vahle? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer mooie foto’s staan. En die zijn allemaal de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.