Hélène Hendriks grijpt in na vernietigende tirade van Jack van Gelder: ‘Anders kunnen we programma niet betalen’ (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks waarschuwt Jack van Gelder snel nadat hij zich druk maakt. Was ook maar goed dat ze dat deed, anders hadden ze geldproblemen gekregen!

Hélène Hendriks moest bij De Oranjezomer even ingrijpen. Er was een gesprek dat over elektrische fietsen en fatbikes ging. Ze hadden het erover dat die snelle fietsen allemaal levensgevaarlijk zijn. Soms zie je ze ook niet aankomen en opeens zijn ze er omdat ze keihard de hoek omrijden bijvoorbeeld. Moeten we dan sowieso helmen gaan dragen? Dat vinden de gasten bij De Oranjezomer wel, waaronder Jack van Gelder. Hij laat duidelijk weten dat hij het niet heel eens is met de snelle fietsen. Hélène zegt dan dat de Stella fietsen wel goed zijn, omdat Stella De Oranjezomer sponsort. Ze moeten natuurlijk wel het programma kunnen betalen. Dus even een goed woordje doen is wel belangrijk.

Bekijk de video zelf hieronder!

De Oranjezomer heeft een goede start

De Oranjezomer is alweer een tijd van start aangezien het weer zomerstop is. Het voetbalseizoen was alweer zo voorbij. Dus ging Hélène Hendriks van start met haar programma. Ze kan in ieder geval met een opgeheven hoofd terugkijken op de afgelopen weken, want het loopt aardig. Het is natuurlijk een goed gevoel als het gelijk zo goed loopt. Hierdoor is het leuker om te doen en wordt het alleen maar beter. Dat Jack van Gelder er zo vaak is vinden kijkers ook top. Hij is altijd wel grappig maar ook serieus als het moet.

Meer zien van De Oranjezomer

Wil je meer zien van wat er allemaal bij De Oranjezomer gebeurd? Neem dan een kijkje op de Instagram van Vandaag Inside! Hier plaatsten ze hoogtepunten van de afleveringen, beelden achter de schermen en nog veel meer wat je zeker wilt zien als kijker. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.