Hélène Hendriks geniet met overdreven blije man eindelijk weer van stadionvoetbal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is helemaal klaar met de coronamaatregelen. Zij wil weer ouderwets op de tribune voetbal kunnen kijken.

Hélène Hendriks is helemaal klaar met de maatregelen. Gelukkig mogen binnenkort de stadions waarschijnlijk weer volledig open en zijn al die gekke regeltjes verleden tijd. Dat is mooi voor Hélène, die nu nog in half lege stadions verslag staat te doen van de wedstrijden. Inmiddels kan Hélène in ieder geval weer een beetje haar werk uitvoeren. Dat ging voorheen toch anders. Voor Hélène voelt het gewoon vertrouwd om in bijvoorbeeld de Johan Cruijff Arena te staan. Al is dat natuurlijk een uitspraak tegenwoordig als vrouw. Maar toch geniet Hélène Hendriks intens van haar tijd langs de lijn, dat kan je wel zien aan de leuke video die ze plaatst.

Lees ook: Helene Hendriks moet grensoverschrijdende kritiek over eigen rondingen tegenhouden bij VI Vandaag

Hélène Hendriks was nog nooit zo blij

Zo blij als op deze video, heb je Hélène Hendriks nog nooit gezien. Het doet duidelijk een hoop met Hélène, terug zijn in de stadions waar ze zo van houdt. Zeker na zo’n lange periode waarin ze geen voet binnen een stadion kon zetten. Hélène draagt de voetbal wereld een extreem warm hard toe en vindt het in alle opzichten goed dat stadions weer publiek mogen toelaten bij de wedstrijden. Als alle regels zouden vervallen, dan kunnen mensen weer ouderwets genieten van de sport, en dat is alleen maar mooi. Hélène telt dus de dagen tot alles weer bij het oude is. Haar blijdschap over dat aankomende moment kan ze maar moeilijk verbergen, dat moet er soms uit. Gelukkig delen haar mannelijke collega’s dat zelfde enthousiasme aan de video te zien. Hélène heeft dus in ieder geval straks iemand om feest mee te mogen vieren als alle stadions van Nederland weer voor iedereen hun deuren openen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.