Hélène Hendriks geniet met overdreven blije man eindelijk weer van stadionvoetbal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is helemaal klaar met de coronamaatregelen. Zij wil weer ouderwets op de tribune voetbal kunnen kijken.

Hélène Hendriks is helemaal klaar met de maatregelen. Gelukkig mogen binnenkort de stadions waarschijnlijk weer volledig open en zijn al die gekke regeltjes verleden tijd. Dat is mooi voor Hélène, die nu nog in half lege stadions verslag staat te doen van de wedstrijden. Inmiddels kan Hélène in ieder geval weer een beetje haar werk uitvoeren. Dat ging voorheen toch anders. Voor Hélène voelt het gewoon vertrouwd om in bijvoorbeeld de Johan Cruijff Arena te staan. Al is dat natuurlijk een gewaagde uitspraak tegenwoordig als vrouw. Maar toch geniet Hélène Hendriks intens van haar tijd langs de lijn, dat kan je wel zien aan de leuke video die ze plaatst.

Lees ook: Helene Hendriks moet grensoverschrijdende kritiek over eigen rondingen tegenhouden bij VI Vandaag

Hélène Hendriks was nog nooit zo blij

Zo blij als op deze video, heb je Hélène Hendriks nog nooit gezien. Het doet duidelijk een hoop met Hélène, terug zijn in de stadions waar ze zo van houdt. Zeker na zo’n lange periode waarin ze geen voet binnen een stadion kon zetten. Hélène draagt de voetbal wereld een extreem warm hard toe en vindt het in alle opzichten goed dat stadions weer publiek mogen toelaten bij de wedstrijden. Als alle regels zouden vervallen, dan kunnen mensen weer ouderwets genieten van de sport, en dat is alleen maar mooi. Hélène telt dus de dagen tot alles weer bij het oude is. Haar blijdschap over dat aankomende moment kan ze maar moeilijk verbergen, dat moet er soms uit. Gelukkig delen haar mannelijke collega’s dat zelfde enthousiasme aan de video te zien. Hélène heeft dus in ieder geval straks iemand om feest mee te mogen vieren als alle stadions van Nederland weer voor iedereen hun deuren openen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.