Hélène Hendriks en Noa Vahle kroelen op de grond met Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen heeft toch ook eigenlijk een mooi leventje. Hij wordt elke dag omringd door mooie vrouwen, zoals Noa Vahle en Hélène Hendriks.

Het is feest in de studio van Vandaag Inside

Voor Johan Derksen moet werken bij Vandaag Inside echt een droombaan zijn. Hij mag elke dag een beetje slap vertellen op televisie en zichzelf omringen met de mooiste vrouwen van Nederland. En die zien hem ook nog allemaal als een soort lieve suikeroom. Johan heeft het goed voor elkaar. Geen wonder dat hij altijd zo’n grote grijns opzet onder zijn nog grotere snor. Er is weer een nieuwe foto naar buiten gekomen, waarop pas echt goed te zien is hoe erg Johan Derksen aan het genieten is van zijn ‘werk’. Want echt werken mogen we het niet noemen als je de foto zo bekijkt. Stiekem kan je alleen maar een klein beetje jaloers zijn op de frontman van VI. Hij maakt er namelijk wel echt een feestje van op de werkvloer.

Johan Derksen ligt kroelend naast Hélène Hendriks en Noa Vahle

Hélène Hendriks en Noa Vahle liggen op de studiovloer en Johan heeft besloten er maar lekker naast te gaan liggen. Niet vanwege romantische overwegingen, maar vanwege het leuke hondje van Hélène Hendriks. De presentatrice neemt regelmatig het leuke beestje mee naar de studio en daarmee zorgt ze ervoor dat de rest van de mensen die aan het werk is ook wat te genieten heeft. En zo haalt ze de aandacht ook een beetje van zichzelf af. Want als Hélène Hendriks in de studio aanwezig is, dan zijn alle ogen op haar gevestigd. Maar als er ook nog een ontzettend lieve hond naast ligt, dan wordt het voor hondenliefhebbers toch kiezen! Heel erg slim gedaan van Hélène. Bekijk de foto hier!

Johan Derksen is omringd door vrouwen

De vrolijkste bromsnor van Nederland heeft het er maar zwaar mee. Johan is namelijk regelmatig omringd door vrouwen. Niet alleen door Hélène Hendriks, maar bijvoorbeeld ook door Roxane Knetemann, die regelmatig even komt kijken bij VI. Laatst was er een heuse ladies night en dat zorgde ervoor dat alle knappe vrouwen die wel eens bij Vandaag Inside aanwezig zijn, nu allemaal in één ruimte zaten. Merel Ek was er bijvoorbeeld ook bij en daar wordt Johan ook altijd erg vrolijk van. Hij kon het niet laten om tussen alle mooie dames te gaan staan voor een fotomomentje. En die lieten dat natuurlijk maar al te graag toe.

Een groot vrouwenfeest bij uitzending van VI

De aflevering met de mooie dames van VI is erg goed in de smaak gevallen. En dan niet alleen bij Johan Derksen. Die vond het natuurlijk erg fijn om zichzelf te omringen met allemaal mooie vrouwen, maar ook het publiek vond de uitzending erg gelsaagd. Er wordt nog steeds met veel lof gesproken over de leuke show. Het is misschien een goed idee om vaker alle vrouwen uit te nodigen en aan tafel te zetten. Al is het alleen maar om Johan een plezier te doen. Die vindt dat vast niet erg om zijn plek aan tafel een avondje af te staan in ruil voor nog zo’n leuke foto met al die mooie vrouwen. Roxane Knetemann plaatste deze mooie foto van de vrouwen. Dan kun je gelijk even zien wat de sfeer was in de uitzending. Dat smaakt toch gelijk naar meer?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.