Hélène Hendriks deelt voorproefje van heet onderonsje met Noa Vahle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat zijn Noa Vahle en Hélène Hendriks nou achter de schermen aan het doen?

Lekker knus bij de opnames van de SBS-kerstpromo’s

Bij SBS/Talpa werden onlangs de winter-en kerstpromo’s opgenomen voor hun tv-zenders. Alle SBS-sterren moesten dus samen in winterkleding op de set verschijnen. Zo ook collega’s en vriendinnen Hélène Hendriks en Noa Vahle, die het achter de schermen naar hun zin hadden. Zouden het met die warme kleding vast heet gehad hebben in de vaak toch al zo warme studio. Natuurlijk moest Hélène Hendriks even gek doen voor op de foto, terwijl Noa vooral heel lief probeert te lachen. De twee presentatrices hadden net twee zussen kunnen zijn.

Lees ook: Doodsbange Noa Vahle mept wild om zich heen tijdens tripje met Nederlands Elftal 

Kunnen Hélène Hendriks en Noa Vahle zingen?

Hélène Hendriks en Noa Vahle hebben natuurlijk uit volle borst moeten zingen voor de promo’s. Dat is nou eenmaal iets dat bij kerst hoort. En hoewel geen van beide een echte zangeres is en geen ambitie heeft om dat te worden, had het ook een stuk erger gekund. Wel vraagt Hélène Hendriks zich nog af wie van hen het meeste vals zong. Dus als je het spotje op televisie ziet, kan je de vraag van Hélène gelijk even beantwoorden. Maar het moet met deze twee vrolijke, blonde dames ongetwijfeld een enorm feestje zijn geweest.

Johan Derksen moest een hoofdrol in de kerstpromo hebben

Niet alleen de vrouwen van Vandaag Inside laten zich helemaal meeslepen door de kerstpromo’s. Ook de mannen van het programma willen dolgraag meedoen. Johan Derksen geeft al maanden aan dat hij hoopt dat hijzelf, René van der Gijp en Wilfred Genee een flink grote rol krijgen binnen de kerstpromo’s. Zo niet, dan was Johan van plan om niet eraan mee te doen. Als je al geruime tijd een ontzettend goed lopend programma voor een zender maakt, dan kan je ook opeens dit soort eisen stellen. Johan zegt daar zelf over: “Wij zijn verleden jaar in die spot weggezet als een stelletje figuranten. Als ik niet de hoofdrol krijg, doe ik niet meer mee.” Maar Johan werd gerustgesteld. Hij is eindelijk te zien in de kerstpromo van SBS6. Hopelijk voor Johan is hij omringd door alle vrouwen van de zender om het goed te maken.

Noa Vahle is het lieverdje van Vandaag Inside

De presentatrice heeft zich bij het programma wel echt bewezen. Ze heeft laten zien wat ze in haar mars heeft en mag zich gaan klaarmaken op een veelbelovende en vooral erg langlopende carrière in de televisiewereld. De mannen van VI kijken dan ook naar Noa als een trotse vader dat zou doen. Ze zijn ontzettend blij met hoe Noa het doet en vinden haar een enorme aanwinst voor het programma. Noa kan het ook met iedereen achter de schermen ontzettend goed vinden. Iedereen bij Vandaag Inside vindt haar een ontzettende lieverd, zeker de drie heren aan tafel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!