Hélène Hendriks deelt enorme klap uit aan Renze Klamer tijdens eerste uitzending De Oranjezondag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks haalt vernietigend uit met haar nieuwe programma De Oranjewinter. Het grootste slachtoffer van de avond was Renze Klamer…

De Oranjezondag best bekeken talkshow op zondagavond

Hélène Hendriks heeft Renze klamer even flink hard aangepakt met haar eerste uitzending van het nieuwe programma De Oranjezondag. Ze deelde op het gebied van kijkcijfers namelijk een enorme klap uit aan Renze, die parallel aan Hélène geprogrammeerd staat met zijn talkshow Renze op Zondag. Zo had ze bijna twee keer zoveel kijkers dan het programma van Renze. Na eerder keihard gescoord te hebben met haar programma’s De Oranjezomer en De Oranjewinter is het nieuwe programma De Oranjezondag dus ook meteen een succes. Hélène Hendriks trok 983.000 kijkers, terwijl Renze op 523.000 kijkers bleef steken. Hélène haalde hiermee de kijkcijfer top-5 op zondag. En dit is nog maar het begin!

Helene hendriks noa vahle

Verdeelde meningen over De Oranjezondag

De eerste uitzending van het nieuwe programma van Hélène zit erop, dus werd er ook online flink gediscussieerd over De Oranjezondag. Wat blijkt? De meningen zijn een beetje verdeeld: sommige kijkers vinden het een geweldig programma en kijken ze uit naar de komende uitzendingen. Ook zijn er wat minder positieve reacties te vinden na de eerste uitzending. Zo vinden de kijkers het niet echt een goede toevoeging op televisie. Zo zitten dezelfde gasten als bij Vandaag Inside aan tafel. Rutger Castricum is vaste gast bij De Oranjezondag, terwijl hij ook regelmatig langskomt bij tegenhanger Vandaag Inside, en ook al regelmatig aanschoof bij Hélènes HLF8 en De Oranjewinter. Ook waren bekende gezichten Merel Ek en Noa Vahle aanwezig, die ook vaak te zien zijn bij Vandaag Inside. Daarnaast viel het volgens de kijker tegen dat vrijwel dezelfde onderwerpen werden besproken als bij Vandaag Inside. Daarnaast wordt er ook nog gezegd dat er teveel gasten zijn, waardoor niet echt iemand nou goed aan het woord kan komen. Ook is de inrichting een beetje ‘druk’, waardoor het niet fijn kijkt.

Rico Verhoeven te gast bij Renze Klamer

Rico Verhoeven had op 9 maart het nieuwe Glory-toernooi gewonnen. Hij had drie wedstrijden gespeeld en won uiteindelijk in de finale van Levi Rigters. Tijdens de halve finale vocht Rico tegen Nabil Khachab. Nadat Rico dit gevecht won op punten, was zijn tegenstander het hier duidelijk niet mee eens. Hierdoor kwamen ze terecht in een woordenwisseling. Dit liep uiteindelijk helemaal uit de hand. Jamal Ben Saddik zit namelijk in het team bij Nabil en liep ook de ring in. Hierbij probeerde hij Rico een high-kick tegen zijn hoofd te geven. Dit mislukte en daarna werd het chaos in de ring. Het is Jamal dus niet gelukt om Rico van de wijs te brengen, want hij won de finale alsnog. In het programma ‘Renze op zondag’ was Rico te gast en reageerde hij op zijn overwinning en de rel met Ben Saddik. Renze had met zo’n grote naam aan tafel natuurlijk op meer kijkers gehoopt, maar Hélène gooide roet in het eten…

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij nog meer zien van de blondine Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.