Heleen van Royen treft Wilfred Genee op vakantie en laat haar pluspunten zien in het water (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De knappe influencer Heleen van Royen heeft een heerlijke video gedeeld van haar flinke pluspunten. Dit doet ze terwijl ze Wilfred Genee treft op haar vakantie.

Heleen van Royen heeft een heerlijke vakantie gesponsord gekregen en lijkt het er dan ook flink van te nemen. Op vakantie komt ze, niet geheel toevallig, Wilfred Genee tegen! Ze hebben het aan het zien enorm gezellig met elkaar. Heleen heeft namelijk een hele slideshow gedeeld op haar Instagrampagina. Hierin zien we dat de twee iets aan het opnemen zijn. Even later zijn ze ook gezellig aan het tennissen. Ook laat Heleen haar volgers nog even flink meegenieten van haar heerlijke vakantie. Dit doet ze door een opmerkelijke en video te delen van zichzelf in het zwembad. Ze filmt zichzelf namelijk volop van de voorkant, waardoor haar flinke pluspunten even goed in beeld komen. Hier kunnen vooral de mannen natuurlijk wel van genieten. Naast de video in het zwembad heeft ze nog een andere foto gedeeld, waarin ze ook een goede inkijk geeft. Ze zorgt dus wel goed voor haar volgers. Bekijk de video hier.

heleenvanroyen

Meer zien van Heleen van Royen doe je op haar Instagram

Kan je nu nog steeds geen genoegen krijgen van deze heerlijke influencer? Neem dan zeker gerust nog even een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe influencer laat haar volgers dus overduidelijk flink meegenieten van haar wilde avontuurtjes. Ze weet wel hoe ze haar pluspunten in moet zitten en doet dit dan ook regelmatig. Heleen is lekker gek en laat dat mooi aan iedereen zien. Ze schaamt zich nergens voor en laat dat duidelijk merken aan haar volgers. Die kunnen er allemaal wel van genieten. Naast deze heerlijke foto’s geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...