Heleen van Royen maakt volgers hongerig met spiegelfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen weet wel hoe ze haar volgers een beetje moet verwennen. En dus plaatst ze dit heerlijke kiekje. 

Heleen van Royen laat aan heel de wereld haar knappe zien

De prachtige schrijfster heeft sinds een tijdje haar boek af. En dat betekent dat het tijd is om het er even van te nemen en een kleine pauze in te lassen. Heleen weet maar al te goed wat ze gaat doen in haar momentje rust. Voorlopig doet ze namelijk eventjes heerlijk niks. Ze gaat lekker genieten en ziet wel wat de dag met zich mee brengt. Maar dat doet ze niet alleen. Ze neemt overal haar volgers mee naartoe. En dat begint natuurlijk al door haar volgers te laten zien welke outfit ze die dag gaat dragen. Heleen zelf heeft het over de ‘sandwich regel’ in haar post, omdat ze zwarte schoenen onder haar zwarte topje draagt met een witte broek in het midden. Maar haar volgers krijgen vooral honger van het zien van dit heerlijke hapje.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat volgers diep in haar zomerjurkje kijken
Heleen van Royen geniet intens van prachtige outfit

Zoals je ziet is Heleen zelf wel erg tevreden met haar nieuwe pakje. Haar volgers lijken het ook een mooie outfit te vinden. Zo was iedereen weer tevreden en kon de dag van Heleen beginnen. Heleen geniet enorm van haar outfits en moet die blijdschap natuurlijk eventjes delen met haar volgers, want die moeten ook gewoon kunnen meegenieten. Daarom plaatst ze ook zoveel foto’s op haar Instagram. De meeste maakt de knappe schrijfster met behulp van haar spiegel. Die spiegel staat bij veel volgers van Heleen dan ook inmiddels helemaal in het geheugen gegrift.
Heleen laat zien wat ze in huis heeft in haar favoriete broek

De knappe schrijfster deelt vrij veel foto’s vanuit haar kleine kamertje, maar deze is vindt ze zelf het meeste de moeite waard. Dat komt vooral omdat ze staat te poseren in haar meest favoriete broek in de hele wereld. Heleen vindt dit kledingstuk zo lekker zitten, dat ze het liefste elke dag de broek aan had gehad. Helaas zit dat er niet in, maar het ziet er inderdaad erg comfortabel uit.

Heleen van Royen is voorlopig niet van plan te stoppen

Hoewel je de titel influencer misschien niet zo snel zou verwachten bij een dame met de leeftijd van Heleen, doet de knappe schrijfster het toch echt bijzonder goed online. Met haar leuke foto’s en filmpjes weet ze iedereen helemaal achterover te slaan. De foto’s van Heleen maken dan ook veel los onder haar volgers. Niet zo gek natuurlijk, want de knappe schrijfster heeft nog een ongelooflijk goed . En dat komt elke keer weer naar voren, wanneer ze een foto maakt vanuit haar slaapkamertje. En daar is ze voorlopig nog niet van plan om mee te stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.