Heleen van Royen maakt volgers hongerig met spiegelfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen weet wel hoe ze haar volgers een beetje moet verwennen. En dus plaatst ze dit heerlijke kiekje. 

Heleen van Royen laat aan heel de wereld haar knappe lichaam zien

De prachtige schrijfster heeft sinds een tijdje haar boek af. En dat betekent dat het tijd is om het er even van te nemen en een kleine pauze in te lassen. Heleen weet maar al te goed wat ze gaat doen in haar momentje rust. Voorlopig doet ze namelijk eventjes heerlijk niks. Ze gaat lekker genieten en ziet wel wat de dag met zich mee brengt. Maar dat doet ze niet alleen. Ze neemt overal haar volgers mee naartoe. En dat begint natuurlijk al door haar volgers te laten zien welke outfit ze die dag gaat dragen. Heleen zelf heeft het over de ‘sandwich regel’ in haar post, omdat ze zwarte schoenen onder haar zwarte topje draagt met een witte broek in het midden. Maar haar volgers krijgen vooral honger van het zien van dit heerlijke hapje.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat volgers diep in haar zomerjurkje kijken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen geniet intens van prachtige outfit

Zoals je ziet is Heleen zelf wel erg tevreden met haar nieuwe pakje. Haar volgers lijken het ook een mooie outfit te vinden. Zo was iedereen weer tevreden en kon de dag van Heleen beginnen. Heleen geniet enorm van haar outfits en moet die blijdschap natuurlijk eventjes delen met haar volgers, want die moeten ook gewoon kunnen meegenieten. Daarom plaatst ze ook zoveel foto’s op haar Instagram. De meeste maakt de knappe schrijfster met behulp van haar spiegel. Die spiegel staat bij veel volgers van Heleen dan ook inmiddels helemaal in het geheugen gegrift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen laat zien wat ze in huis heeft in haar favoriete broek

De knappe schrijfster deelt vrij veel foto’s vanuit haar kleine kamertje, maar deze is vindt ze zelf het meeste de moeite waard. Dat komt vooral omdat ze staat te poseren in haar meest favoriete broek in de hele wereld. Heleen vindt dit kledingstuk zo lekker zitten, dat ze het liefste elke dag de broek aan had gehad. Helaas zit dat er niet in, maar het ziet er inderdaad erg comfortabel uit.

Heleen van Royen is voorlopig niet van plan te stoppen

Hoewel je de titel influencer misschien niet zo snel zou verwachten bij een dame met de leeftijd van Heleen, doet de knappe schrijfster het toch echt bijzonder goed online. Met haar leuke foto’s en filmpjes weet ze iedereen helemaal achterover te slaan. De foto’s van Heleen maken dan ook veel los onder haar volgers. Niet zo gek natuurlijk, want de knappe schrijfster heeft nog een ongelooflijk goed lichaam. En dat komt elke keer weer naar voren, wanneer ze een foto maakt vanuit haar slaapkamertje. En daar is ze voorlopig nog niet van plan om mee te stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.