Heleen van Royen lift haar zware joekels de lucht in tijdens workout in piepklein broekje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen is ontzettend serieus bezig met haar workouts. Dat zie je wel in deze video. Ze is erg goed bezig!

De prachtige schrijfster is ontzettend goed bezig als het gaat om haar gezondheid. Heleen is al een aantal jaar helemaal fan van sporten en fitness en laat dat ook graag aan haar fans zien. De mooie dame trekt met gemak de mooiste pakjes aan om dan even uitgebreid te gaan sporten. En haar fans staan in die momenten natuurlijk volledig achter haar. Die vinden het alleen maar mooi om te zien hoe toegewijd Heleen is aan het sporten. Daarbij genieten ze ook wel een beetje van de mooie outfits van de schrijfster.

Heleen van Royen laat haar spierballen zien

In het weinig verhullende pakje laat Heleen van Royen even goed zien waar ze van gemaakt is. De mooie schrijfster heft gewichten alsof het niets is. Het is duidelijk dat ze flink heeft lopen oefenen. Het ziet er in ieder geval erg indrukwekkend uit. De mooie schrijfster weet op die manier haar volgers wel erg in haar greep te houden. Bekijk de video van Heleen hier en laat je verbazen.

Heleen van Royen laat meer van zich zien op social media

De mooie schrijfster is niet verlegen en laat dan ook vaak veel van zichzelf zien op social media. Of het nou een nieuwe outfit is of een middagje sporten, Heleen deelt het allemaal met haar fans. En die vinden dat natuurlijk heerlijk om te mogen zien. De knappe schrijfster weet zo al haar volgers uit haar hand te laten eten.

Waar kan je meer zien van Heleen van Royen?

Als je meer wil zien van Heleen van Royen, dan moet je even haar Instagram pagina bezoeken. Daar heeft de mooie schrijfster nog veel meer leuke plaatjes staan voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...