Heleen van Royen lanceert haar nieuwe boek ‘JUICE’ met foto in pikant ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je je nieuwe boek lanceert wil je natuurlijk alle aandacht naar je toe trekken. Schrijfster Heleen van Royen weet precies hoe ze dat moet doen!

Fans van Heleen van Royen zijn door het dolle. Niet alleen ligt eindelijk haar nieuwe roman JUICE in de schappen, ze worden ook nog eens verwend met een overheerlijk promotieplaatje! Heleen trekt namelijk alle aandacht naar zich toe met een werkelijk niets verhullend kiekje. Je wil natuurlijk wat oproer creëren als je je nieuwe boek lanceert, maar op deze manier? Heleens volgers hoor je in ieder geval niet klagen! De plaatjes zijn namelijk om van te watertanden!

Heleen van Royen lanceert nieuw boek zonder shirtje

Nou mogen we wel vaker genieten van pikante plaatjes van Heleen van Royen, maar met dit recente kiekje weet ze zichzelf toch echt te overtreffen. En wij snappen het helemaal! Heleen lanceert namelijk haar nieuwe boek JUICE. En ondanks dat de beeldschone blondine al een flinke fanbase opgebouwd heeft kan je altijd meer aandacht genereren, toch? Nou, met dit heerlijke foto’tje weet ze dat zéker voor elkaar te krijgen! Je kan hier amper van wegkijken. Heleen poseert namelijk in een keurig broekpak, maar laat daarbij alles openvallen. Ja, je hoort het goed! Ze mag dan wel een nette blouse aangetrokken hebben, maar die laat ze op haar promo-foto zowat van haar schouders afglijden. Daarmee laat ze haar fans dus echt alles zien. Vooral dat pittige kanten bovenstukje krijgt zo de aandacht die het verdient!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen is topfit

Je kan namelijk onmiddellijk zien dat Heleen van Royen lange dagen in de sportschool doorbrengt. En met fantastische resultaten! Daar hoef je echt alleen dit prikkelende plaatje maar voor te zien. Zo pronkt Heleen met haar heerlijke figuur en laat daarbij al haar volgers flink watertanden. Vooral van het pittige setje gaan ze helemaal wild! En hoe kan het ook anders? De knappe schrijfster laat haar fans echt alles zien in een bijna doorzichtig topje! Het dunne stofje slaagt het ook niet helemaal haar royale voorkant bij elkaar te houden en de duizelingwekkende inkijk valt volgers ook zéker op. Al is die natuurlijk ook lastig te missen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen onthult JUICE bij Humberto Tan

En fans van Heleen van Royen werden verwend met wel meer intieme onthullingen. Zo kon de beeldschone schrijfster het ook niet laten haar mening flink te laten vieren bij haar recente verschijning op televisie. Passend wel, natuurlijk. Heleen was bij Humberto Tan om haar boek JUICE te onthullen. Logisch dus dat juice als onderwerp ook aan bod komt, toch? Nou, daar had Heleen behoorlijk wat over te zeggen. Al was ze niet de enige die haar gal kwam spuwen op de show. Ook Douwe Bob kon het niet laten uit te halen naar juice-koningin Yvonne Coldeweijer. En daar leek Heleen het helemaal eens mee te zijn. Humberto had nog wel één scherpe vraag. Want Heleen heeft zelf ook gewoon juice verspreid! Al voelt ze zich daar enorm schuldig over, reageert ze. “Ik heb er ook al vijf keer over in het openbaar mijn excuses voor aangeboden, omdat ik de gevolgen verschrikkelijk vond.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.