Heleen van Royen helpt natuur een handje en toont resultaat in badkamerspiegel (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen is de natuur een handje aan het helpen. Ze laat het resultaat zien op een foto in de badkamer!

Schrijfster Heleen van Royen heeft een nieuwe foto geplaatst op haar verhaal op Instagram. Ze gaat op een reisje door een sponsordeal. Ook zegt ze dat ze absoluut niet spierwit aan het zwembad wilt liggen. Daarom heeft ze de natuur maar een handje geholpen. Heleen heeft een bruinspray gebruikt en is nu dus een stuk bruiner dan normaal. Hierdoor schaamt ze zichzelf in ieder geval niet als ze lekker in de zon ligt. Het is gelukkig niet schadelijk voor je, maar je moet wel rekening houden met dat het geen bescherming geeft tegen ze zon! Dat zal Heleen ook vast wel doen.

Bekijk de foto zelf door hier te klikken!

Heleen van Royen foto

Het verhaal van Heleen van Royen

Helaas kreeg Heleen van Royen een zware tegenslag toen ze 13 jaar was. Haar vader beroofde zichzelf van het leven. Hier heeft ze lang mee gezeten, maar heeft toch uiteindelijk haar journalistieke studie kunnen afronden in Utrecht. In 2000 debuteerde ze met een roman, waarin de grootste rol het verhaal van haar vader was. Dit boek kwam in 11 landen uit en werd gebruikt voor toneelstukken en filmscenario’s. Om de 3 jaar kwam ze met een nieuw boek en deze werden ook weleens internationaal vertaald en uitgebracht. Ook op TV heeft ze met veel programma’s mee kunnen werken. Hier is ze recentelijk nog het meest te zien.

Meer zien van Heleen van Royen

Wil je nou meer zien van de brunette Heleen van Royen? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina. Hier plaatst ze regelmatig foto’s of filmpjes die leuk zijn om te bekijken. Van sponsordeals tot fantastische kiekjes op vakantie. Ook grappige video’s met familie of updates van dingen in haar leven of samenwerkingen. Het is het in ieder geval waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.