Heerlijk bewegende Emma Heesters deelt video vanuit uniek standpunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft weer geweldige danspasjes waar je alleen maar van kan smullen. Gelukkig deelt ze die allemaal op Instagram. 

Tijdens haar optredens gaat Emma Heesters vaak helemaal los. Ze danst wild en zwaait flink met haar armen en heupen in het rond. Je zou bijna vergeten dat de bloedmooie blondine ook nog aan het zingen is tussendoor. Maar Emma verzorgt graag het hele plaatje voor haar publiek. Daar horen behalve prachtige zang, natuurlijk ook gewoon zwoele dansmoves bij. En die kan Emma als de beste. Al heeft ze de camera wel op een bijzondere plek staan om haar moves te filmen.

Lees ook: Wow: Dansende Emma Heesters van onderen gefilmd

Emma Heesters wordt gefilmd vanuit bijzondere hoek

Het mag duidelijk zijn dat de geluidstechnici en dj’s bij de optredens van Emma echt optimaal genieten. Die mogen de hele avond ongegeneerd staren naar Emma die de meest spannende bewegingen maakt. En dat vinden ze natuurlijk wel fijn. Gelukkig worden de beelden daarvan ook gelijk gedeeld met de knappe zangeres, zodat zij die weer kan verspreiden onder haar volgers. Want al haar volgers moeten ook gewoon kunnen genieten van haar wilde en uitzonderlijke danspasjes. Die vervelen zich anders alleen maar thuis op de bank. Emma toont een beetje medeleven, door een beetje levendigheid te tonen in de leuke video’s die ze plaatst. De wilde bewegingen van Emma en haar danseressen houden dan ook niet op. Eerst zwoel met de heupen naar links, dan naar rechts. Niks is te gek.
Emma springt in de lucht van vreugde

Het ingestudeerde dansje heeft een sprongetje de lucht in aan het begin. Dat is waarschijnlijk zo gedaan, omdat Emma vanuit zichzelf al een gat in de lucht sprong van geluk. Ze mag natuurlijk weer overal als vanouds optreden en dat zorgt voor een hoop vreugde bij de jonge zangeres. Die heeft twee jaar lang moeten wachten tot ze eindelijk weer eens voor een groot publiek mocht staan. En nu is het dan zover. Emma is helemaal door het dolle heen en springt een meter omhoog. En aangezien Emma zich toch niet kon inhouden, is het misschien maar beter dat ze haar sprongetje onderdeel hebben gemaakt van haar dansroutine. Dan kan Emma gewoon blijven doen wat ze altijd al deed, terwijl ze de mensen blijft vermaken.
Emma neemt even korte pauze van het dansen

Na al dat heftige springen en dansen neemt Emma even een korte pauze om rustig te zitten en te ontspannen. Het vergt ook veel energie, dat continu op en neer springen. Daar moet je maar zin in hebben. Voor Emma lijkt het in ieder geval geen enkel probleem. Al is ze wel blij dat ze even een korte pauze kan nemen. Als Emma bijgekomen is dan is ze weer helemaal klaar om al haar fans te vermaken met haar prachtige stem en haar enorm wilde danspasjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.