Heerlijk bewegende Emma Heesters deelt video vanuit uniek standpunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft weer geweldige danspasjes waar je alleen maar van kan smullen. Gelukkig deelt ze die allemaal op Instagram. 

Tijdens haar optredens gaat Emma Heesters vaak helemaal los. Ze danst wild en zwaait flink met haar armen en heupen in het rond. Je zou bijna vergeten dat de bloedmooie blondine ook nog aan het zingen is tussendoor. Maar Emma verzorgt graag het hele plaatje voor haar publiek. Daar horen behalve prachtige zang, natuurlijk ook gewoon zwoele dansmoves bij. En die kan Emma als de beste. Al heeft ze de camera wel op een bijzondere plek staan om haar moves te filmen.

Lees ook: Wow: Dansende Emma Heesters van onderen gefilmd

Emma Heesters wordt gefilmd vanuit bijzondere hoek

Het mag duidelijk zijn dat de geluidstechnici en dj’s bij de optredens van Emma echt optimaal genieten. Die mogen de hele avond ongegeneerd staren naar Emma die de meest spannende bewegingen maakt. En dat vinden ze natuurlijk wel fijn. Gelukkig worden de beelden daarvan ook gelijk gedeeld met de knappe zangeres, zodat zij die weer kan verspreiden onder haar volgers. Want al haar volgers moeten ook gewoon kunnen genieten van haar wilde en uitzonderlijke danspasjes. Die vervelen zich anders alleen maar thuis op de bank. Emma toont een beetje medeleven, door een beetje levendigheid te tonen in de leuke video’s die ze plaatst. De wilde bewegingen van Emma en haar danseressen houden dan ook niet op. Eerst zwoel met de heupen naar links, dan naar rechts. Niks is te gek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma springt in de lucht van vreugde

Het ingestudeerde dansje heeft een sprongetje de lucht in aan het begin. Dat is waarschijnlijk zo gedaan, omdat Emma vanuit zichzelf al een gat in de lucht sprong van geluk. Ze mag natuurlijk weer overal als vanouds optreden en dat zorgt voor een hoop vreugde bij de jonge zangeres. Die heeft twee jaar lang moeten wachten tot ze eindelijk weer eens voor een groot publiek mocht staan. En nu is het dan zover. Emma is helemaal door het dolle heen en springt een meter omhoog. En aangezien Emma zich toch niet kon inhouden, is het misschien maar beter dat ze haar sprongetje onderdeel hebben gemaakt van haar dansroutine. Dan kan Emma gewoon blijven doen wat ze altijd al deed, terwijl ze de mensen blijft vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma neemt even korte pauze van het dansen

Na al dat heftige springen en dansen neemt Emma even een korte pauze om rustig te zitten en te ontspannen. Het vergt ook veel energie, dat continu op en neer springen. Daar moet je maar zin in hebben. Voor Emma lijkt het in ieder geval geen enkel probleem. Al is ze wel blij dat ze even een korte pauze kan nemen. Als Emma bijgekomen is dan is ze weer helemaal klaar om al haar fans te vermaken met haar prachtige stem en haar enorm wilde danspasjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...