Hangt Gaby Blaaser binnenkort óók op jouw WC?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Hangt Gaby Blaaser binnenkort óók op jouw WC?

Dat Gaby Blaaser niemand liever ziet dan Gaby, werd tijdens de uitzending van Beau vrijdag weer eens even flink benadrukt. Gaby was daar namelijk te gast om haar – houd je vast – nieuwe kalender te promoten. Ja, je leest het goed: Gaby Blaaser heeft een kalender vol foto’s van zichzelf het leven ingeroepen.

Wát, te naakt?!

Dat de uitzending van Beau een spraakmakende aflevering zou gaan worden, hadden we wel verwacht. Niemand minder dan professioneel aandachtszoekster Gaby Blaaser schoof namelijk aan bij Beau. En, het werd zelfs nóg beter. Naast Gaby, was ook Roxeanne Hazes te gast bij het populaire praatprogramma. En ja, dat werd smullen! Roxeanne was namelijk te gast om te praten over haar ‘Facebook incidentje’. Het zingende mokkel werd onlangs van Facebook gegooid, vanwege een zogenaamd ’té naakte’ foto. En, hoewel dit bij velen van ons voor verbazing zorgde, was er toch één iemand in het bijzonder die compleet in shock was. Toen Beau over de beslissing van Facebook begon, schreeuwde Gaby namelijk luidkeels ‘WAT?!’ door de studio. Tja, als ze dat al te naakt vinden..

De ‘Gaby Blaaser’-kalender

Nadat Roxeanne haar zegje had gedaan, en we éindelijk van het geneuzel van twee vrouwelijke advocaten verlost waren, nam Gaby het woord. De influencer bracht eindelijk haar grote nieuws naar buiten: Gaby lanceert een heuse Gaby-kalender. Want ja, blijkbaar kan Gaby geen genoeg van Gaby krijgen en wil ze zichzelf ook kunnen bewonderen tijdens de grote boodschap.

Anders dan alle andere

Volgens Gaby wordt deze kalender wel écht anders dan andere kalenders. En dit zette ons aan het denken. Wat kunnen we dan van deze aandachtsgeile Gaby-kalender verwachten? Want zeg nu zelf: behalve de plaatjes, verschillen de meeste kalenders niet zo denderend veel van elkaar. Wat zou Gaby’s kalender nu anders maken dan de rest? Wat is het onderscheidende vermogen? Waarom moeten we de verjaardag van onze schoonmoeder in het vervolg van Gaby’s kalender aflezen?! Tja, toen begonnen we met wat speculeerwerk hier en daar. En ja hoor, dat leverde weer een pareltje op!

Speciale data

Wij denken namelijk dat de k***y-kalender van Gaby uniek wordt, dankzij een aantal ‘speciale feestdagen’, die aan de wc-muur-versiering zijn toegevoegd. Want ja, dat Kerst op 25 en 26 december gevierd wordt, weten we inmiddels wel. Van de dagen waarop de minder bekende Gaby-feestdagen vallen, zijn de meesten echter toch wat minder goed op de hoogte. Zo is morgen – 22 oktober – bijvoorbeeld dé dag waarop Gaby haar lipfiller-jubileum viert. Een andere feestdag, die niet mag ontbreken is de dag waarop Gaby haar billen liet liften. Deze ‘derrière-dag’ vieren we dan ook altijd op de tweede maandag van april. Het ‘voorgevel-feest’ wordt daarentegen altijd op 4 juni gevierd. De dag waarop Gaby ons twee nieuwe redenen gaf, om haar op Instagram te volgen, kunnen we toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan?!

Plezierig poepen

Één ding is in ieder geval zeker: vanaf het moment dat de Gaby-kalender de winkelrekken siert, zullen onze wc-bezoekjes een zeer positieve verandering doormaken. Wij zullen in het vervolg dan ook niet meer aangewezen zijn op het lezen van het etiket van de fles WC-eend, bij het vergeten van onze telefoon. Vanaf dan kunnen we ongestoord naar foto’s van Gaby kijken, tijdens onze 10 minuten ontspanning van de werkelijkheid. Wat is het leven toch mooi.

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten