Half ontklede Miljuschka Witzenhausen krijgt bakken kritiek vanwege deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhauzen krijgt de wind van voren vanwege nieuwe gewaagde foto. Nog niet al haar volgers waren hier klaar voor. 

Prachtige Miljuschka Witzenhauzen krijgt veel reacties op laatste foto

Natuurlijk houdt Miljuschka van lekker eten. En ze is en groot voorstander van body positivity. Ze vindt het maar niks dat mensen elkaar beoordelen op de manier waarop ze eruit zien. Volgens Miljuschka zijn alle mensen mooi. En om dat te bewijzen heeft ze een nieuwe foto geplaatst. Hier staat ze op in een uitdagend setje en ze heeft op haar lichaam allerlei namen van eten gezet. Zo lijkt het net alsof bepaalde delen van haar lichaam zo zijn geworden vanwege dat eten. Zo wil Miljuschka laten zien dat lekker eten normaal is en je jezelf niet hoeft te schamen als je een maatje meer bent. Maar op sommige van haar volgers heeft het een averechts effect. Kijk de foto hier!

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Miljuschka verspreidt graag meer liefde in de wereld met mooie foto’s

De knappe brunette verspreidt met haar foto’s graag meer liefde in de wereld. Ze is van mening dat er al genoeg narigheid bestaat zonder dat mensen elkaar de grond in boren. En daar heeft ze natuurlijk wel een punt. Met haar mooie foto’s probeert Miljuschka de gemoederen af en toe een beetje te sussen en de norm langzaamaan te veranderen. maar haar volgers zijn het daar lang niet allemaal mee eens.

De flink bak kritiek op de foto van Miljuschka Witzenhauzen

Ondanks dat het goed bedoeld is door Miljuschka, krijgt ze toch een aardige bak kritiek op haar nieuwe foto. En dat terwijl haar boodschap juist het verspreiden van liefde en positiviteit is. De volgers van Miljuschka zijn het daar op zich mee eens, maar maken zich nogal zorgen dat mensen obesitas als normaal gaan zien, terwijl het ook allemaal gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Al slaan sommige mensen nogal door in hun argument en geven ze Miljuschka de wind van voren. Dat heeft de brunette dan ook weer niet verdiend. Gelukkig kan Miljuschka wel tegen een stootje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhauzen deelt graag posts van lekker eten

Als er iets is dat Miljuschka graag doet, dan is het wel het plaatsen van foto’s van lekker eten op haar Instagram. Miljuschka weet natuurlijk als geen ander hoe ze goed voedsel moet klaarmaken en deelt met alle liefde haar tips. Natuurlijk gaan die altijd vergezeld met een prachtige foto van Miljuschka zelf. Zo hoef je ook niet te veel in te zitten over die calorieën die je naar binnen werkt. Als Miljuschka er met al dat lekkere eten nog zo goed uit kan zien, dan jij ook. Haar foto’s trekken altijd veel aandacht, maar meestal zijn de reacties eronder erg positief. Zo’n vlaag kritiek die ze onder haar laatste foto kreeg is meer de uitzondering dan de regel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!