Half ontklede Miljuschka Witzenhausen krijgt bakken kritiek vanwege deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhauzen krijgt de wind van voren vanwege nieuwe foto. Nog niet al haar volgers waren hier klaar voor. 

Prachtige Miljuschka Witzenhauzen krijgt veel reacties op laatste foto

Natuurlijk houdt Miljuschka van lekker eten. En ze is en groot voorstander van body positivity. Ze vindt het maar niks dat mensen elkaar beoordelen op de manier waarop ze eruit zien. Volgens Miljuschka zijn alle mensen mooi. En om dat te bewijzen heeft ze een nieuwe foto geplaatst. Hier staat ze op in een uitdagend setje en ze heeft op haar allerlei namen van eten gezet. Zo lijkt het net alsof bepaalde delen van haar zo zijn geworden vanwege dat eten. Zo wil Miljuschka laten zien dat lekker eten normaal is en je jezelf niet hoeft te schamen als je een maatje meer bent. Maar op sommige van haar volgers heeft het een averechts effect. Kijk de foto hier!

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Miljuschka verspreidt graag meer liefde in de wereld met mooie foto’s

De knappe brunette verspreidt met haar foto’s graag meer liefde in de wereld. Ze is van mening dat er al genoeg narigheid bestaat zonder dat mensen elkaar de grond in boren. En daar heeft ze natuurlijk wel een punt. Met haar mooie foto’s probeert Miljuschka de gemoederen af en toe een beetje te sussen en de norm langzaamaan te veranderen. maar haar volgers zijn het daar lang niet allemaal mee eens.

De flink bak kritiek op de foto van Miljuschka Witzenhauzen

Ondanks dat het goed bedoeld is door Miljuschka, krijgt ze toch een aardige bak kritiek op haar nieuwe foto. En dat terwijl haar boodschap juist het verspreiden van liefde en positiviteit is. De volgers van Miljuschka zijn het daar op zich mee eens, maar maken zich nogal zorgen dat mensen obesitas als normaal gaan zien, terwijl het ook allemaal gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Al slaan sommige mensen nogal door in hun argument en geven ze Miljuschka de wind van voren. Dat heeft de brunette dan ook weer niet verdiend. Gelukkig kan Miljuschka wel tegen een stootje.
Miljuschka Witzenhauzen deelt graag posts van lekker eten

Als er iets is dat Miljuschka graag doet, dan is het wel het plaatsen van foto’s van lekker eten op haar Instagram. Miljuschka weet natuurlijk als geen ander hoe ze goed voedsel moet klaarmaken en deelt met alle liefde haar tips. Natuurlijk gaan die altijd vergezeld met een prachtige foto van Miljuschka zelf. Zo hoef je ook niet te veel in te zitten over die calorieën die je naar binnen werkt. Als Miljuschka er met al dat lekkere eten nog zo goed uit kan zien, dan jij ook. Haar foto’s trekken altijd veel aandacht, maar meestal zijn de reacties eronder erg positief. Zo’n vlaag kritiek die ze onder haar laatste foto kreeg is meer de uitzondering dan de regel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!