Gwen van Poorten duikt op bij ‘Beste DJ ter wereld’-verkiezing!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Britse DJ Mag maakt elk jaar een Top 100 van de beste DJ’s ter wereld. Die staat vaak niet alleen vol met Nederlandse DJ’s, maar dit jaar werd er ook een Nederlandse presentatrice bij het feestje betrokken! (Beeld: Youtube/DJMag)

De jaarlijkse DJ top 100-lijst van het Britse DJ Mag geeft je Nederlandse hart altijd ’n mooie boost. De top 10 staat meestal vol met DJ’s van Nederlandse bodem. Dit jaar had deze ‘Top 100 DJs’-verkiezing een extra oranje tintje: het evenement, volledig digitaal gestreamd via Youtube, stond in het teken van het Amsterdam Music Festival (AMF). En wat deed Gwen van Poorten de hele tijd in beeld?!

Lees ook: Gwen van Poorten is klaar voor comeback!

TOP 100 DJs x Amsterdam Music Festival

Internationale toppers als Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack en Don Diablo brachten een set live vanaf het dak van een Amsterdams flatgebouw en presentatrice Gwen van Poorten mocht lekker Engels babbelen in een helikopter boven een beeldschone Amsterdamse skyline. Alsof dat nog niet genoeg was werd er ook nog een aardige smak geld voor Unicef opgehaald. Een schitterend avondje dus!

Gwen van Poorten: en de beste DJ is…

Gwen van Poorten heeft het druk met haar podcast, maar kon natuurlijk tijd vrij maken voor dit eervolle klusje. De meest prestigieuze DJ-prijs van het jaar uitreiken doe je niet elke dag! Het ‘oranje’ feestje kreeg helaas geen passend einde met een Nederlandse ‘Beste DJ ter wereld’. Fransman David Guetta won voor de tweede keer in zijn carrière de prijs voor Beste DJ. Martin Garrix en Armin van Buuren werden derde en vierde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?