Gwen van Poorten doet stiekem dansje op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is normaal gesproken de koningin van de meditatie. Maar soms dan danst Gwen er ook lekker op los. 

Presentatrice Gwen van Poorten si een van de meest ontspannen vrouwen die er rondlopen in Nederland. Ze is een expert in meditatie en zelfliefde en probeert altijd goed voor zichzelf te zorgen. Dat zorgt er dan ook voor dat Gwen heel goed in haar eigen vel zit. En omdat Gwen zich zo prettig voelt in haar vel, kan ze ook onbeschaamd en zonder zorgen helemaal los gaan. Gwen heeft geen alcohol of andere middelen nodig om helemaal zichzelf te kunnen zijn. Ook als ze denkt dat niemand kijkt doet Gwen even een stiekem dansje. En laat daar toevallig net een foto van genomen zijn. Daardoor kan iedereen nu wel meegenieten van het stiekeme dansje van Gwen van Poorten.

Lees ook: De drie beste yoga pose foto’s van Gwen van poorten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen gooit de handen in het haar

Met de handen in het haar schud Gwen alles lekker los. Het is een vrolijke foto van Gwen, al bestaan er weinig foto’s van de beeldschone presentatrice waar ze niet vrolijk op staat. Gwen weet het altijd voor elkaar te krijgen om een positieve houding te hebben. Ze danst liever de zorgen van zich af dan dat ze er tot in de eeuwigheid mee blijft zitten. Ze houdt er wel een klein beetje een ondeugende blik op na, maar ook daar blinkt Gwen in uit. Er is altijd iets ondeugends of speels aan de bloedmooie brunette. Dat maakt haar ook zo leuk om te volgen. Het is een van Gwens meest verleidelijke kwaliteiten. Want behalve een prachtig uiterlijk heeft Gwen dus ook een beeldschoon innerlijk. Ze combineert haar vrolijke houding met een speels en ondeugend karakter en een flinke dosis spontaniteit. Daarnaast is Gwen ook enorm oprecht en recht door zee. Er zijn dan ook weinig mensen die niet van haar houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Na het dansen zoekt Gwen graag de rust weer op

Als het dansen dan voorbij is, dan zoekt Gwen graag weer de rust op. Dan zondert ze zichzelf helemaal af van de buitenwereld. Dat doet ze of in haar appartement of ze gaat op zoek naar een prachtige en rustige plek om even tot zichzelf te komen. Dan begint Gwen weer aan haar meditatie oefeningen en probeert ze om weer helemaal zen te worden. En als Gwen dan weer is bijgekomen van het drukke, stadse leven en haar hoofd weer leeg is, dan begint het feestje natuurlijk weer van voor af aan. Dan ruilt ze haar yogapants om voor een strak broekje en de stille natuur voor de drukte van de dansvloer. En dan gooit ze alles weer ouderwets helemaal los en verschijnen er vanzelf weer nieuwe foto’s waar Gwen een stiekem dansje doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.