Gwen van Poorten deelt reeks opvallende privé foto’s op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft een hele reeks aan oude foto’s gevonden en die deelt ze graag met haar volgers. Dit zijn de hoogtepuntjes. 

Toen de prachtige presentatrice Gwen van Poorten haar huis ging opruimen, kwam ze haar oude laptop tegen. En toen ze die oude laptop had afgestoft, kwam daar een hele reeks bijzondere foto’s uit. Gwen was zelf vergeten dat ze deze interessante en soms vreemde foto’s nog in haar bezit had. Maar toen ze eenmaal de foto’s weer terug had gevonden, kon ze het niet laten om alle foto’s te delen met haar volgers. Die zijn daar ontzettend blij mee, want die krijgen zo een hele andere kant te zien van Gwen.

Lees ook: Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen deelt foto uit andere tijd

De eerste foto die Gwen tegenkomt stamt van een feestje. Maar niet zomaar een feestje, want Gwen is gekleed in een cocktailjurk en met een ouderwets bob-kapsel. Alsof ze op een ouderwets Amerikaans high society feestje is drinkt Gwen haar glaasje bubbels. Door wie het themafeestje georganiseerd is laat Gwen niet weten. Wat ze wel bij de foto meldt is dat ze hier nog maar 18 jaar is. Je kan toch wel zien aan haar gezicht dat Gwen in al die tijd flink veranderd is. Toch is dit zeker een outfit die een keer terug mag komen.

Gwen is het lekkerste stukje taart op bijzondere foto

Op deze bijzondere foto is Gwen te zien als een taart. Waarom ze als taart verkleed ging staat er niet bij. Het zal vast onderdeel geweest zijn van de act DJ Dolphin, een feest DJ, die blijkbaar nog steeds optreed. Die zal ongetwijfeld erg blij zijn dat Gwen deze oude foto weer eens deelt. Waarschijnlijk was Gwen een danseres of een stukje eye-candy bij de act. Dat laatste is al helemaal waar, aangezien ze verkleed is als taart.

Gwen mocht meedoen met het achtergrondkoor van Gerard Joling

Blijkbaar was een van de eerste grote stappen in de carrière van Gwen onderdeel zijn van het achtergrondkoor van niemand minder dan Gerard Joling. De bekende Topper trad altijd op met een rij showgirls achter hem. En Gwen was daar dus blijkbaar eentje van. Als je de look bekijkt dan zie je gelijk waarom. Maar om haar zangtalent hebben ze het niet gedaan. Dat geeft Gwen zelf ook toe. Ze kan namelijk helemaal niet zingen.

Als laatste deelt Gwen een foto van een piepjong Gwennetje

Inmiddels is ze twee keer zo oud als op de foto, maar Gwen kon het niet laten om haar oude zelf even te delen. De piepjonge Gwen kon alleen nog maar dromen van een baan op de televisie. Inmiddels is die droom meer dan waar gekomen. Gwen hopt van het ene interessante programma naar het andere, doet veel online, heeft haar eigen succesvolle podcast en is een van de meest positieve influencers van het land. De zestienjarige Gwen zou trots zijn op zichzelf als ze kon zien wat ze allemaal bereikt heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!