Gwen van Poorten deelt ervaring in foetushouding via Insta foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is de afgelopen tijd vaak bij de gynaecoloog geweest en het leek haar een goed idee om ons in dat proces mee te nemen. De meditatie-koningin deed dat natuurlijk geheel op eigen manier.

Presentatrice Gwen van Poorten heeft bij en al bewezen dat ze een open boek is. In het programma doorbreken de presentatoren onderwerpen waar bij velen een taboe op ligt. Ook Gwen heeft aan allerlei verschillende proefjes meegedaan om vragen op dit gebied te beantwoorden en deze onderwerpen te belichten. De presentatrice kent dus geen schaamte voor de camera, of dit geval de media. Op haar Instagram profiel is Gwen van Poorten eerlijk over alles, zelfs over haar gênante bezoekje bij de gynaecoloog…

Lees ook: De drie beste yoga pose foto’s van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten deelt gênant verhaal op Instagram

Ook over haar bezoekje bij de gynaecoloog deelt de presentatrice dus het een en ander met haar Instagram volgers. Op haar verhaal laat ze weten dat ze niet zo’n slimme keuze heeft gemaakt wat betreft haar outfit. Na die fout één keer gemaakt te hebben denken zij en haar betrokken volgers de volgende keer net iets beter na over wat ze aandoen. De presentatrice heeft namelijk een jumpsuit (broekpak) uit de kast getrokken voor haar bezoekje aan de gynaecoloog. Het filmpje in haar verhaal trekt veel aandacht van haar volgers, want veel mensen laten hun eigen soortgelijke gênante verhalen horen. Van Poorten besloot om die verhalen ook op haar account te delen. Zo heeft Gwen, deze keer wel per ongeluk, weer een taboe doorbroken.

Nóg een shockerende ontdekking over Gwen van Poorten

Nadat Gwen overspoeld werd met reacties op haar Instagrampost besloot ze er nog een schepje bovenop te doen. Nadat veel van haar volgers ook hun gênante verhalen deelde vond ze dat het weer haar beurt was. Terwijl ze in de auto zit deelt ze: “Er heeft een keer een masseuse aan het touwtje van mijn getrokken terwijl ze hard moest lachen.” Ze garandeert ons dat het een écht verhaal is en dat ze niet weet hoe ze het goed moet uitleggen. Hopelijk vertelt de presentatrice het verhaal nog een keer want ze heeft ons er wel erg nieuwsgierig mee gemaakt. Omdat haar reeks gênante verhalen goed ontvangen werd is ze van plan om het vaker te doen. Wie weet heeft Gwen nog meer op te biechten.

Gwen van Poorten shockerende ontdekking

Gwen beland high in de armen van André Hazes

Een aantal weken later is Gwen van Poorten opnieuw bij de gynaecoloog geweest. Deze keer met een betere kledingkeuze: gewoon een trainingsbroek en een trui. Toch gebeurt er altijd wel iets opmerkelijks bij Gwens medische bezoekjes. Na het tweede bezoek lukt het haar om André Hazes in de armen te springen. Ze heeft dus een best interessante dag gehad. Haar dag blijkt zelfs nóg interessanter te zijn: ze doet het allemaal terwijl ze high is. De pijnstillers hadden wel degelijk een effect op de presentatrice aangezien ze besloot om midden op de Dam bij Lego Hazes op schoot te gaan zitten. Gelukkig heeft van Poorten bij en de juiste ervaring met verdovende middelen opgedaan en weet ze zichzelf in controle te houden. Zal haar volgende afspraak in het ziekenhuis weer opmerkelijk worden?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!