Gwen van Poorten deelt intieme ervaring in foetushouding via Insta foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is de afgelopen tijd vaak bij de gynaecoloog geweest en het leek haar een goed idee om ons in dat proces mee te nemen. De meditatie-koningin deed dat natuurlijk geheel op eigen manier.

Presentatrice Gwen van Poorten heeft bij S*****n en Slikken al bewezen dat ze een open boek is. In het programma doorbreken de presentatoren onderwerpen waar bij velen een taboe op ligt. Ook Gwen heeft aan allerlei verschillende proefjes meegedaan om vragen op dit gebied te beantwoorden en deze onderwerpen te belichten. De presentatrice kent dus geen schaamte voor de camera, of dit geval de media. Op haar Instagram profiel is Gwen van Poorten eerlijk over alles, zelfs over haar gênante bezoekje bij de gynaecoloog…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lees ook: De drie beste yoga pose foto’s van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten deelt gênant verhaal op Instagram

Ook over haar bezoekje bij de gynaecoloog deelt de presentatrice dus het een en ander met haar Instagram volgers. Op haar verhaal laat ze weten dat ze niet zo’n slimme keuze heeft gemaakt wat betreft haar outfit. Na die fout één keer gemaakt te hebben denken zij en haar betrokken volgers de volgende keer net iets beter na over wat ze aandoen. De presentatrice heeft namelijk een jumpsuit (broekpak) uit de kast getrokken voor haar bezoekje aan de gynaecoloog. Het filmpje in haar verhaal trekt veel aandacht van haar volgers, want veel mensen laten hun eigen soortgelijke gênante verhalen horen. Van Poorten besloot om die verhalen ook op haar account te delen. Zo heeft Gwen, deze keer wel per ongeluk, weer een taboe doorbroken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Nóg een shockerende ontdekking over Gwen van Poorten

Nadat Gwen overspoeld werd met reacties op haar Instagrampost besloot ze er nog een schepje bovenop te doen. Nadat veel van haar volgers ook hun gênante verhalen deelde vond ze dat het weer haar beurt was. Terwijl ze in de auto zit deelt ze: “Er heeft een keer een masseuse aan het touwtje van mijn t****n getrokken terwijl ze hard moest lachen.” Ze garandeert ons dat het een écht verhaal is en dat ze niet weet hoe ze het goed moet uitleggen. Hopelijk vertelt de presentatrice het verhaal nog een keer want ze heeft ons er wel erg nieuwsgierig mee gemaakt. Omdat haar reeks gênante verhalen goed ontvangen werd is ze van plan om het vaker te doen. Wie weet heeft Gwen nog meer op te biechten.

Gwen van Poorten shockerende ontdekking

Gwen beland high in de armen van André Hazes

Een aantal weken later is Gwen van Poorten opnieuw bij de gynaecoloog geweest. Deze keer met een betere kledingkeuze: gewoon een trainingsbroek en een trui. Toch gebeurt er altijd wel iets opmerkelijks bij Gwens medische bezoekjes. Na het tweede bezoek lukt het haar om André Hazes in de armen te springen. Ze heeft dus een best interessante dag gehad. Haar dag blijkt zelfs nóg interessanter te zijn: ze doet het allemaal terwijl ze high is. De pijnstillers hadden wel degelijk een effect op de presentatrice aangezien ze besloot om midden op de Dam bij Lego Hazes op schoot te gaan zitten. Gelukkig heeft van Poorten bij S*****n en Slikken de juiste ervaring met verdovende middelen opgedaan en weet ze zichzelf in controle te houden. Zal haar volgende afspraak in het ziekenhuis weer opmerkelijk worden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!