GTST-actrice Noa Jacobus (19) laat zich helemaal volprikken in deze video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Jacobus heeft een nieuwe video online gezet waarin ze de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden meeneemt op haar avontuur met het prikken van haar oren.

Noa Jacobus: terugkeer en prikkelingen voor GTST-fans

GTST-fans hebben reden tot vreugde nu Noa Jacobus, bekend van haar rol als Nola Sanders, weer op het scherm verschijnt. De eeuwig durende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden staat bekend om zijn verrassende wendingen en het komen en gaan van geliefde personages. Noa’s terugkeer heeft zowel opwinding als nieuwsgierigheid bij fans veroorzaakt, en recente ontwikkelingen beloven een grotere rol voor de blondine in de serie.

 Noa Jacobus Onthult Nieuwe Look

Naast haar opmerkelijke terugkeer in GTST en het delen van mooie foto’s op Instagram, heeft Noa Jacobus onlangs een opvallende persoonlijke transformatie ondergaan. De 19-jarige actrice heeft haar fans laten weten dat ze haar oren heeft laten piercen. In een recente video deelde ze het backstage-proces van het laten zetten van oorpiercings, waarmee ze haar look een twist geeft. Deze keuze toont Noa’s speelse kant. Bekijk de video hier!

Noa Jacobus als Nola Sanders: Een Opvallende Comeback

Noa Jacobus vertolkte dit jaar de rol van Nola Sanders in GTST. Als dochter van Nina Sanders (gespeeld door Marly van der Velden) viel het fans op dat Nola aanvankelijk een beperkte rol en verhaallijn had. Echter, recente ontwikkelingen suggereren dat hier verandering in komt. Noa Jacobus keert terug op het scherm en lijkt een grotere rol te krijgen als Nola Sanders, wat de fans ongetwijfeld zal verheugen. De aankondiging van Noa Jacobus’ terugkeer als Nola Sanders heeft bij fans van GTST voor vreugde gezorgd. Het lijkt erop dat Nola’s verhaal zich verder zal ontvouwen, en fans kunnen niet wachten om te ontdekken welke wendingen deze verhaallijn zal nemen. De dynamiek van de familie Sanders krijgt mogelijk een nieuwe impuls met de terugkeer van Nola, en dit heeft de nieuwsgierigheid en opwinding onder GTST-fans aangewakkerd.

Noa Jacobus plaatst mooie plaatjes voor fans

Noa weet keer op keer haar fans te verrassen met adembenemende foto’s. De actrice deelt regelmatig beelden die niet alleen haar professionele veelzijdigheid weerspiegelen, maar ook haar persoonlijke stijl en charme laten zien. Pas nog deelde Noa een foto die Instagram deed oplichten met haar onmiskenbare uitstraling. Gehuld in een stijlvol pakje, omarmt ze haar vrouwelijkheid op een provocerende en elegante manier. Het kledingstuk omhelst haar vormen op een manier die niet onopgemerkt blijft. De provocerende foto heeft natuurlijk weer volledig de aandacht van haar volgers getrokken, en het is duidelijk dat Noa niet alleen een getalenteerde actrice is, maar ook een genie in het vastleggen van onweerstaanbare momenten.

Fans van Noa Jacobus zijn enthousiast

De reacties op deze betoverende foto zijn natuurlijk alleen maar lovend. Haar fans gaan helemaal los. Die blijven keer op keer onder de indruk van Noa’s vermogen zulke goede foto’s te kunnen maken. Met zulke mooie kiekjes hoeven de fans van deze actrice zich eigenlijk nooit te vervelen. En dat is mooi, want zo kunnen ze de resterende dagen van het jaar genietend kijken naar de plaatjes van Noa Jacobus.

Meer zien van Noa Jacobus doe je natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Noa, dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar zie je namelijk nog veel meer moois.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.