Orgastische race met meerdere happy ends bij GP Brazilië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GP Brazilië F1 Ferrari Max Verstappen

Wie lang droogstaat, staat op springen. Een nationaal sportsucces doet het in zo’n geval vaak goed. Oranje plaatste zich, maar deed dat zonder vuurwerk. Niet genoeg om aan je gerief te komen dus. Hadden we verwacht dit vuurwerk wél bij het vaak als ‘saai’ bestempelde Formule 1 te vinden? Het wachten was lang, maar die zoete, zoete verlossing kwam toch. En niet alleen voor de kijker!

Orgasly

Dit weekend zijn we állemaal even Pierre Gasly. Over lang niet gescoord gesproken. We hebben allemaal wel eens in dat schuitje gezeten, toch? De pechvogel van Toro Rosso heeft de gun-factor. Daarom is het zo mooi dat hij na zo’n race eindelijk het podium eens op mag. Toen hij vlak voor Hamilton over de finish scheurde knalde de Fransman bijna uit elkaar van spanning. Het geluid dat daarbij hoorde? Tot vandaag had alleen z’n vriendin hem zo gehoord.

Ferrari’s staan op springen

Ook Ferrari kon wel ’n succesje gebruiken. Na de valsspeel-gate en een mislukte kwalificatie stond het Italiaanse racehuis op scherp. Té scherp, bleek uiteindelijk. Er was maar één piepkleine aanraking nodig om de hele boel te laten exploderen. Erg gênant, maar helaas ook ontzettend herkenbaar.

Albon piekt te vroeg

Alexander Albon behoort ook tot de mannen die hun kruit niet tot het einde droog wisten te houden. Hij is nog jong, dus da’s begrijpelijk. Dat uithoudingsvermogen komt met de jaren. Althans, dat hopen we voor hem. Vlak voor het einde finishen is één, misschien twee keer leuk. Daarna levert het vooral boze blikken op…

Vergeten we iets?

Je zou hem na zo’n debiele race bijna vergeten, maar tussen al het rondvliegende testosteron bleef er één man gefocust tot het eind: Max Verstappen. Dodelijk in de kleine ruimte, vingervlug aan de knoppen en inmiddels heeft ie dus ook een zéér lange adem. En de fans smullen er van. Z’n vriendin zal trouwens ook niet klagen!

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten