Glennis Grace verliest finale AGT

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace America's Got Talent

Was het halen van de eindstrijd genoeg om Amerika te veroveren?

Jammer! Het is Glennis Grace niet gelukt de cheque van 1 miljoen dollar en een eigen concert in Las Vegas, de prijzen voor de winnaar van America’s Got Talent, binnen te slepen in de finale van het talentenprogramma. Dat ze talent heeft wisten we in Nederland ‘stiekem’ natuurlijk al, maar in Amerika hebben ze Glennis inmiddels ook in hun harten gesloten. Ook met een plaats buiten de top-5 (er deden 9 acts mee aan de finale) lijkt de zangeres af te stevenen op een flink aantal boekingen in de Verenigde Staten. Het is haar gegund!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!