Geraldine Kemper speelt beschonken spelletje met gouden stok

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was feest, want Geraldine Kemper was jarig. De prachtige blondine besloot dat te vieren met een potje minigolf in de woonkamer. 

Presentatrice Geraldine Kemper mocht eind Januari al de kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag, maar ze had nog niet echt tijd gehad om het te vieren. Dus dat deed ze het afgelopen weekend. En daarvoor werd er veel gelachen met elkaar. De groostte bron van hilariteit? Een potje minigolf in de woonkamer. Daar werd Geraldine wel heel erg intiem met een grote gouden stok.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper redt RTL met geheime serie Expeditie Robinson

Geraldine poseert voor leuke verjaardag foto

Tussen het feesten door moest Geraldine eventjes leuk poseren voor de foto. Ze had haar hele outfit afgestemd op de activiteit die voor haar was geregeld. Haar gele broekpak en leuke pet passen perfect bij de gouden staaf die ze zo soepel in haar handen heeft. Die laat ze zo tussen haar vingers glijden. Voor de foto zet Geraldine even een heerlijk zwoele blik op. En dat wordt natuurlijk wel gewaardeerd. Het was misschien Geraldine haar verjaardag, maar met deze foto’s heeft ze al haar volgers ook een prachtig cadeau gegeven. En dat zullen ze niet snel vergeten.

Geraldine golft door het hele huis heen op spannende foto

Voor haar potje golf werd het hele huis van Geraldine afgezet als parcours. Ze moest het kleine balletje door het hele huis heen zien te krijgen om de winst te pakken. Geraldine deed haar uiterste best. Het werd een ontzettend spannende strijd tussen Geraldine en haar vrienden, want iedereen wilde natuurlijk de winst pakken. Uiteindelijk wist Geraldine de eindstreep als eerste te halen. Dat is natuurlijk wel zo passend op je verjaardag. Het maakte het leuke cadeau nog net even een stukje extra speciaal voor Geraldine. Zij zal nog vaak terug denken aan deze mooie avond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!