Geraldine Kemper maakt mannen gek met deze spannende vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper kan niet op vakantie gaan zonder een reeks aan verleidelijke foto’s te maken. Gelukkig deelt ze die ook.

De prachtige blondine Geraldine Kemper is heerlijk aan het genieten van haar vrije dagen. Die brengt ze door op het water. Dat is ook logisch, want iedereen die Geraldine een beetje volgt, weet dat de knappe presentatrice houdt van het water. Het liefste zou ze de hele dag aan het strand zitten, maar op de boot gaat ook nog wel. Ze kijkt in ieder geval erg blij zo aan het roer van het schip. Kapitein Geraldine maakt er een spannend dagje van en deelt na afloop alle foto’s nog even met haar volgers.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper dobbert op water in superstrak pakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine maakt stoere foto’s op luxe boot

Met haar vrienden spendeert Geraldine een dagje op het water. En daar hebben ze de grootste lol met zijn allen. Het is duidelijk dat Geraldine en haar genootschap best langer op het water zouden kunnen doorbrengen. Misschien is het dan toch eens tijd om een lange zeilreis te bedenken of een citytrip op het water te doen. Het ziet er ook allemaal heel natuurlijk uit, Geraldine op een boot. Het is alsof het zeeleven gemaakt is voor de blonde schone. Geraldine geniet ervan zolang het kan. Want ook zij weet, dat wanneer de vakantie voorbij is, ze weer aan de slag moet voor televisie.

Van de boot naar het suppen

Geraldine spendeert niet alleen maar tijd door op haar boot, ze staat het liefste ook zelf nog wat dichter bij het water. Want hoewel kapitein Geraldine er wel bijzonder stoer uit zag, ruilt ze haar zware kleding graag in voor een strak en sportief wetsuit. Geraldine ging van de week namelijk ook nog even sportief suppen in Amsterdam. En ook dat moment moest natuurlijk even gedeeld worden met al haar volgers. Geraldine kan als echt waterkindje maar moeilijk uit de buurt van het natte oppervlak blijven. Zo staat de blonde presentatrice altijd wel ergens op een board, een schip of in het water. En dat vindt ze stiekem ook heerlijk om te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine heeft niet last van cold feet

Hoewel ze het liefste de hele dag in het water staat, kan je Geraldine er nooit van beschuldigen dat ze last heeft van ‘cold feet’. Dat is wanneer je op het laatste moment besluit om iets toch niet te doen, omdat je het te spannend vindt. Maar niks is voor Geraldine te spannend. Ze zegt tegen elke uitdaging volmondig ja. Of ze nu naar de drukste festivals gaat, of een eigen camper koopt en opknapt om daar mee rond te gaan rijden, Geraldine pakt graag een hoop nieuwe dingen op. Je ziet daarom ook zoveel verschillende avonturen op haar Instagram pagina. Geraldine is altijd wel bezig met een nieuw project, programma, hobby of reisje. En dat maakt het volgen van Geraldine ook zo bijzonder interessant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...