Geraldine Kemper laat Gwen van Poorten walgen met spelletje (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper legt aan Gwen van Poorten uit hoe je een wel heel bijzonder drankspelletje speelt. Gwen gaat bijna over haar nek…

Geraldine Kemper vertelt in podcast over Volendams spelletje

De twee presentatrices hebben een eigen podcast, genaamd ‘De Grote Gwen en Geraldine Show’ en in die show bespreken de dames allemaal diverse onderwerpen. Ze brengen allebei een bepaald onderwerp wat ze willen bespreken. Halverwege hun gesprek moet Geraldine het toch echt even hebben over een bepaald spelletje dat in Volendam blijkbaar aan de lopende band gespeeld werd. Het gaat om het spelletje met het ‘vaaltje’. Vaaltje lijkt in het Volendams iets van ‘doekje’ te betekenen. Hierbij gaan mensen in een kring zitten. Daar staat een glas, met de inhoud van een uitgeknepen vaaltje in het midden. De mensen in de kring spelen Steen, Papier, Schaar. De verliezer drinkt het glas leeg. Meestal wordt het aan het einde van de avond, bij het schoonmaken gespeeld. Dat ‘vaaltje’ bevat dus allemaal oud bier, drank en andere viezigheid. Geraldine vertelt het met veel enthousiasme. Gwen daarentegen vindt het vooral heel erg smerig. Bekijk de video hier!

Gwen van Poorten lacht om ‘ziek’ drankspel

De blondine van het stel lijkt wel te houden van dit soort bijzondere spelletjes. Nu gedraagt Geraldine Kemper zich af en toe ook een beetje als een ‘oude’ student. Dus dat klopt ook wel. Maar zo’n vies glas leegdrinken is wel even wat anders dan een leuke avond vol gekke dingen uitproberen. Maar Geraldine ziet het dus wel zitten. Gwen aan de andere kant moet er niet aan denken. Ze noemt het spelletje ‘ziek’ en kan zich niet voorstellen hoe iemand zoiets kan doen. De brunette kijkt ook opeens met hele andere ogen naar haar collega Geraldine Kemper.

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper bespreken echt alles

Mocht je nou afvragen wat de twee dames nou allemaal bespreken in hun podcast, het antwoord is echt alles. Van video’s, tot ongemakkelijke schooldansjes en alles ertussenin. De aflevering van deze week gaat over roddels, over bijzondere spelletjes en nog veel meer. Op hun Instagramkanaal staan de leukste stukjes van hun podcast. Zo weet je meteen wat je te wachten staat. Als de dames je genoeg interesseren, luister dan hun podcast maar snel. En mocht dat allemaal te lang duren, wees dan niet getreurd. Ze delen de leukste stukjes altijd op social media. Zo hoef je nooit wat te missen van Gwen van Poorten en Geraldine Kemper.

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten denken aan hun kijkers

Natuurlijk zijn de verhalen van de dames ontzettend interessant, maar het oog wil ook wat. En daarom filmen ze zichzelf ook tijdens de podcast. Zo heb je ook wat leuks om naar te kijken, tijdens het luisteren van de verhalen van de twee presentatrices. En die verhalen worden gelijk een stuk interessanter als je de uitdrukkingen van beide vrouwen op beeld kan zien. De video’s van Gwen en Geraldine worden dan ook ontzettend goed bekeken. Iedereen hangt aan de lippen van deze bijzondere dames.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.