Geniet van een overheerlijke pizza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als echte pizzakenner weet jij ongetwijfeld dat er veel verschillende pizza’s zijn. Je kunt ervoor kiezen om een pizza van de supermarkt in de oven te gaan bakken. Daarnaast kan je ook een pizza laten bezorgen door jouw favoriete restaurant. Maar wat dacht je van een verse pizza uit jouw eigen tuin? Wij laten jou graag kennis maken met een pizza uit eigen tuin. Je zult versteld staan van jouw eigen kookkunsten.

Feeling hot

Een knapperige rand om jouw pizza. Bijt een stukje van de pizza en geniet van het knapperige geluid, terwijl jij heerlijk een pizza aan het eten bent. De knapperige rand van de pizza wordt bepaald door de temperatuur van de pizzaoven. De pizza’s zijn afkomstig uit het prachtige Italië. De randen van de Italiaanse pizza’s zijn heerlijk knapperig. De pizza’s gaan hier soms maar enkele seconden de oven in. Door de enorm hoge temperatuur, is de pizza binnen no-time klaar. In een normale oven in jouw keuken, kan je dit lastig realiseren. Door middel van een pizza oven buiten kom jij dicht bij de realisatie van de Italiaanse pizza’s. In de tuin kan de temperatuur van de pizza oven hoger worden gezet, waardoor je perfecte pizza’s kunt bakken.

Kneed jouw pizza

Heb jij enorm veel zin gekregen om jouw eigen pizza te bakken? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Als je zover bent gekomen om jouw eigen pizza te bakken, dan ga je geen gebruik maken van kant-en-klaar pizzadeeg van de supermarkt. Maak jouw eigen deeg helemaal zelf. Het maken van jouw eigen deeg kost bijna geen moeite en is vele malen lekkerder. Zorg dat je de lucht van het deeg naar de buitenkant toe drukt, zodat het lucht in de rand ontstaat. Laat de deegroller maar lekker in de keukenlade liggen, want deze zorgt voor een taai deegje en dat wil je natuurlijk niet. Heb jij de gewenste vorm en het perfecte formaat voor jouw pizza? Dan kan de saus worden aangebracht op de pizza.

Toppen en bakken maar…

Maak een overheerlijke tomatensaus voor op jouw vers gemaakte pizza. Recepten voor verschillende tomatensauzen zijn in overvloed te vinden. Smeer een dun laagje van dit sausje op jouw pizza, zodat de pizza de mogelijkheid krijgt om krokant te worden. Voor extra krokante laagjes kan je de rand van de pizza insmeren met olijfolie. De ingrediënten op de pizza kunnen geheel naar eigen wensen worden bepaald. Wij adviseren jou om de groentes en andere ingrediënten super fijn te snijden, voor een overheerlijk resultaat. Door middel van een pizza oven is jouw pizza binnen no-time klaar. Eventjes wachten en geniet van jouw eigen gemaakte pizza.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!