Geniet van een overheerlijke pizza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als echte pizzakenner weet jij ongetwijfeld dat er veel verschillende pizza’s zijn. Je kunt ervoor kiezen om een pizza van de supermarkt in de oven te gaan bakken. Daarnaast kan je ook een pizza laten bezorgen door jouw favoriete restaurant. Maar wat dacht je van een verse pizza uit jouw eigen tuin? Wij laten jou graag kennis maken met een pizza uit eigen tuin. Je zult versteld staan van jouw eigen kookkunsten.

Feeling hot

Een knapperige rand om jouw pizza. Bijt een stukje van de pizza en geniet van het knapperige geluid, terwijl jij heerlijk een pizza aan het eten bent. De knapperige rand van de pizza wordt bepaald door de temperatuur van de pizzaoven. De pizza’s zijn afkomstig uit het prachtige Italië. De randen van de Italiaanse pizza’s zijn heerlijk knapperig. De pizza’s gaan hier soms maar enkele seconden de oven in. Door de enorm hoge temperatuur, is de pizza binnen no-time klaar. In een normale oven in jouw keuken, kan je dit lastig realiseren. Door middel van een pizza oven buiten kom jij dicht bij de realisatie van de Italiaanse pizza’s. In de tuin kan de temperatuur van de pizza oven hoger worden gezet, waardoor je perfecte pizza’s kunt bakken.

Kneed jouw pizza

Heb jij enorm veel zin gekregen om jouw eigen pizza te bakken? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Als je zover bent gekomen om jouw eigen pizza te bakken, dan ga je geen gebruik maken van kant-en-klaar pizzadeeg van de supermarkt. Maak jouw eigen deeg helemaal zelf. Het maken van jouw eigen deeg kost bijna geen moeite en is vele malen lekkerder. Zorg dat je de lucht van het deeg naar de buitenkant toe drukt, zodat het lucht in de rand ontstaat. Laat de deegroller maar lekker in de keukenlade liggen, want deze zorgt voor een taai deegje en dat wil je natuurlijk niet. Heb jij de gewenste vorm en het perfecte formaat voor jouw pizza? Dan kan de saus worden aangebracht op de pizza.

Toppen en bakken maar…

Maak een overheerlijke tomatensaus voor op jouw vers gemaakte pizza. Recepten voor verschillende tomatensauzen zijn in overvloed te vinden. Smeer een dun laagje van dit sausje op jouw pizza, zodat de pizza de mogelijkheid krijgt om krokant te worden. Voor extra krokante laagjes kan je de rand van de pizza insmeren met olijfolie. De ingrediënten op de pizza kunnen geheel naar eigen wensen worden bepaald. Wij adviseren jou om de groentes en andere ingrediënten super fijn te snijden, voor een overheerlijk resultaat. Door middel van een pizza oven is jouw pizza binnen no-time klaar. Eventjes wachten en geniet van jouw eigen gemaakte pizza.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!