Gaby Blaaser is gek op zelfbediening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby maakt bijna elke dag tijd voor intiem momentje met zichzelf…

Lekker Gaby! Taking one for the team! Vrouwen doen vaak zo geheimzinnig over hun ‘ momentjes met zichzelf’, dat je als man bijna gaat denken dat wij de enigen zijn die wel eens de hand aan onszelf slaan. Dat slaat natuurlijk nergens op. Het blonde Instagrammodel doorbreekt de taboe…

Gaby Blaaser: ‘ik hou er wel van’

Gaby Blaaser komt er gewoon eerlijk voor uit: ze is er dol op. In een zéér openhartig interview met MTV komt ze er eerlijk voor uit dat ze maar wat graag tijd inruimt voor een ‘sessie’: “Ik heb wel eens weken dat ik het iedere dag doe.” Over het tijdstip op de dag is ze ook niet heel kieskeurig: “het kan zijn dat ik ’s morgens wakker word en denk ‘hallooo, joehoe!” Gaby voegt er bovendien aan toe dat ze er ook altijd graag de tijd voor neemt…

Geen botox, wel fillers

Het is jullie natuurlijk ook opgevallen dat de lippen van Gaby er lang niet altijd zó vol uit hebben gezien. Ook dáár wil de voormalig GTST-actrice graag iets over kwijt. Ze geeft namelijk graag en eerlijk toe dat ze fillers gebruikt om haar lippen voller te maken en haar gezicht strakker te trekken: “En geen botox! Dat wil ik gezegd hebben.” Veel mensen vinden dat Gaby te ver gaat in haar filler-gebruik, maar voor haar is het een simpele keus: “Ik vind mezelf gewoon echt heel lelijk als ik van die groeven in m’n gezicht heb.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!