Gaby Blaaser is gek op zelfbediening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby maakt bijna elke dag tijd voor intiem momentje met zichzelf…

Lekker Gaby! Taking one for the team! Vrouwen doen vaak zo geheimzinnig over hun ‘intieme momentjes met zichzelf’, dat je als man bijna gaat denken dat wij de enigen zijn die wel eens de hand aan onszelf slaan. Dat slaat natuurlijk nergens op. Het blonde Instagrammodel doorbreekt de taboe…

Gaby Blaaser: ‘ik hou er wel van’

Gaby Blaaser komt er gewoon eerlijk voor uit: ze is er dol op. In een zéér openhartig interview met MTV komt ze er eerlijk voor uit dat ze maar wat graag tijd inruimt voor een ‘sessie’: “Ik heb wel eens weken dat ik het iedere dag doe.” Over het tijdstip op de dag is ze ook niet heel kieskeurig: “het kan zijn dat ik ’s morgens wakker word en denk ‘hallooo, joehoe!” Gaby voegt er bovendien aan toe dat ze er ook altijd graag de tijd voor neemt…

Geen botox, wel fillers

Het is jullie natuurlijk ook opgevallen dat de lippen van Gaby er lang niet altijd zó vol uit hebben gezien. Ook dáár wil de voormalig GTST-actrice graag iets over kwijt. Ze geeft namelijk graag en eerlijk toe dat ze fillers gebruikt om haar lippen voller te maken en haar gezicht strakker te trekken: “En geen botox! Dat wil ik gezegd hebben.” Veel mensen vinden dat Gaby te ver gaat in haar filler-gebruik, maar voor haar is het een simpele keus: “Ik vind mezelf gewoon echt heel lelijk als ik van die groeven in m’n gezicht heb.”

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten