Gaby Blaaser kleurt Black Friday

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Gaby Blaaser geeft Black Friday een kleurtje

Aangezien Black Friday nu niet bepaald bekend staat als een fleurige dag, leek het ons een goed idee om wat kleur te geven aan een dag als vandaag. En, dat hoeven we gelukkig niet alleen te doen! We krijgen hulp uit een zeer gewaardeerde hoek. Niemand minder dan Insta-model Gaby Blaaser herself helpt ons deze dag iets op te vrolijken!

Black Friday

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat vandaag geen ‘gewone’ vrijdag is. In tegenstelling zelfs. Vandaag is dé meest hectische vrijdag van het jaar: Black Friday. Waar de Amerikanen elkaar de hersens inslaan voor een nieuwe televisie, wordt de dag in Nederland iets rustiger gevierd. In ons landje komen we dan ook iets minder ‘extreme’ koopjes tegen.

Gaby helpt ons deze dag door

Voor degenen die niet van plan zijn om op koopjesjacht te gaan, is een dag als vandaag niet bepaald een leuke feestdag. Waar we met Kerst en Oud & Nieuw massaal schalen vol hapjes naar binnen werken, blijft het vreetfestijn op Black Friday uit. ‘Eigenlijk best een saaie dag dus’, zal ook Gaby vast gedacht hebben. Ze lijkt Peaky Blinders al afgekeken te hebben, dus kan zich nu richten op andere zaken. Gelukkig heeft de blondine een meesterplan om ons toch door deze dag te slepen: kleurrijke fitnessoutfits. En we moeten toegeven dat onze dag een stuk beter werd na het aanschouwen van deze kiekjes!

Een echte Pink Lady

De eerste foto, waarmee Gaby onze dag een stuk beter maakt, staat volledig in het teken van de kleur roze. ‘Alleen een kek kleurtje is niet genoeg om de volgers op te vrolijken!’: zal Gaby vast hebben gedacht. Daarom gooide deze dame er een extra schepje bovenop en positioneerde ze het lievelingsobject van vele mannen (en sommige vrouwen) perfect in het midden van het beeld.

Ge(i)le Gaby

Op het volgende kiekje draagt Gaby een kleur, die vast is gebaseerd op Lala van de Teletubbies. Gaby draagt tenslotte een ‘all yellow’-outfit met in haar hand een bijpassende banaan als accessoire. Ja ja, oog voor detail. Tot onze verbazing was echter niet iedereen lovend over deze foto. Een van Gaby’s (oplettende) volgers merkte op dat Gaby’s pink (nee niet de kleur maar de vinger), er wel erg vreemd uitzag. En ja, we moeten toegeven dat haar pink inderdaad wel erg ‘lenig’ oogt op deze foto…

#Eggplant 🍆 🍆 🍆

Dat Gaby ook liever alleen feestdagen viert waarop gegeten kan worden, bewijst de blondine met het volgende kiekje. De blondine is dan ook in zijn geheel gehuld in een aubergine-paarse sportoutfit. In tegenstelling tot wat de bovenstaande titel doet vermoeden, eet Gaby liever geen aubergines op feestdagen. Nee, Gaab likt liever aan een heerlijk ijsje tijdens the holidays.

Lekker likken

Wat is er beter dan één ijsje? Precies, twee ijsjes! En ja, op feestdagen mag je naast je familie en vrienden natuurlijk ook jezelf eens flink trakteren! Gelukkig geeft Gaby ons het goede voorbeeld met alweer een romige versnapering, die (hoe toevallig?!) ook nog eens matcht met haar iets te strakke fitnessoutfit. Wij vallen van de ene verbazing in de andere!

Als klap op de vuurpijl

Ten slotte is daar nog een outfit, waarmee Gaby een ode brengt aan alle andere kleurrijke outfit. Een outfit waarin Gaby al haar lievelingskleuren combineert. Een outfit, die eigenlijk geen outfit is. Gaby draagt namelijk een heuse regenboogvlag op het kiekje, dat genomen lijkt op haar dakterras zodat de hele buurt mooi kan meegenieten. En anders zien we haar evolutie wel op Instagram!

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten