Gaat Geraldine Kemper met Big Brother de Televizier ring winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er mag weer gestemd worden op de Gouden Televizier-Ring en dit jaar kan die gaan naar Geraldine Kemper. De blondine is in de race met het laatste seizoen van Big Brother. Maar gaat ze de winst pakken?

De stembussen voor de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing zijn vorige week geopend. Daar is inmiddels een voorlopige uitslag uitgekomen en niemand minder dan Geraldine Kemper behoort tot de kandidaten. Zal zij met de felbegeerde televisieprijs naar huis gaan? Ze heeft hem sowieso al verdiend!

Lees ook: Geraldine Kemper speelt Open Kaart over Angela de Jong en zweepjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Televizier (@televizier)

Veel over voor de Gouden Televizier-Ring

Geraldine heeft veel over voor Big Brother. Ze zet zich enorm in voor het programma. Zo stond ze in het begin zonder pardon de douches te testen voor de kandidaten. Wat een goede steun is de blonde presentatrice dan ook. Met een glimlach van oor tot oor stapt ze het hokje in. Geraldine is een spontane en gezellige meid, die altijd wel in is voor een ludieke foto. Haar spontane persoonlijkheid en ongeremdheid is een van de redenen dat ze absoluut een Gouden Televizier-Ring verdiend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Het donderdagavondritueel van Geraldine

Geraldine stond braaf elke donderdagavond klaar om je de laatste ontwikkelingen vanuit het huis te geven. En dat deed ze altijd met een lach op haar gezicht. Ook zag ze er elke donderdagavond er prachtig uit tijdens de live-uitzending. En dat dankt ze deels, naar eigen zeggen, aan de visagie-afdeling. Die zorgen er altijd voor dat Geraldine er Gouden-Televizier-Ring-waardig uit ziet. Misschien zouden zij ook een award moeten krijgen voor al hun harde werk?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Een stijlvolle afsluiter van Big Brother

Tot aan de laatste aflevering wist Geraldine de aandacht van de kijker volledig vast te houden. Ze had voor de feestelijke afsluiter nog een mooie glitterjurk uit de kast getrokken om de kijkers een klein beetje extra te laten genieten. Het Big Brother avontuur was afgelopen voor Geraldine, maar ze pakte al snel de draad weer op met andere programma’s. Want Geraldine weet, als ik die Gouden Televizier-Ring wil pakken, dan moet ik mijn kansen spreiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine bij The Voice of Holland

Ze heeft er misschien geen nominatie voor een Gouden Televizier-Ring aan over gehouden, maar haar avontuur na Big Brother, bij The Voice of Holland, was minstens net zo spectaculair. Het bewijst maar weer eens dat het niet het programma is dat er toe doet, maar dat Geraldine Kemper de beslissende factor is in het slagen van een programma. Zonder Geraldine is de presentatie eigenlijk al gedoemd om te mislukken. Hoog tijd dus dat zij die felbegeerde Gouden Televizier-Ring in de wacht sleept.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?