Frenkie de Jong smelt weg bij foto’s van mooiste plekje van Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mikky Kiemeney plaatst een herinnering op Instagram. Frenkie de Jong smelt helemaal als hij dit weer terugziet!

Mikky Kiemeney heeft op Instagram meerdere foto’s geplaatst van een oude herinnering. Dit zijn foto’s van toen Frenkie de Jong haar ten huwelijk vroeg. Midden in de woestijn in de Verenigde Staten. Deze plek is ook bijna niet te geloven zo mooi. Helemaal afgelegen in een villa met ook nog een heel groot zwembad. Wat wil je nog meer met z’n tweeën? Onze Nederlandse topvoetballer zag de foto’s en smolt gelijk. Dat is wel aan de reactie af te lezen. Met twee leuke emoji’s uit hij zijn gevoelens. Ook andere mensen bewonderen deze plek. Veel zouden er ook wel graag een keer heen willen, maar dat is helaas niet zomaar voor iedereen weggelegd.

Bekijk hier alle foto’s!

Zwembad Frenkie en Mikky

Het verdere leven van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al tien jaar heel gelukkig met elkaar. Nadat ze bekend hadden gemaakt verloofd te zijn, zijn ze in het geheim getrouwd. Het was even uitgesteld, omdat Mikky zwanger was. De twee hebben gewacht op hun zoontje en toen kon de bruiloft echt gehouden worden. Frenkie is op dit moment aan het herstellen van een blessure en zal ieder moment weer volop mee kunnen trainen. Niet met Barcelona maar met het Nederlands Elftal, dat over iets meer dan twee weken het EK 2024 in Duitsland zal starten. Over Mikky is er wat minder bekend. De blondine laat op sociale media niet echt weten wat ze allemaal aan het doen is de laatste tijd. Maar hoogstwaarschijnlijk is ze gewoon druk met hun zoontje!

Wil je meer zien van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong

Wil je nou op de voet volgen wat de tortelduifjes doen samen? Neem dan een kijkje op de Instagram van Mikky Kiemeney en/of de Instagram van Frenkie de Jong! Hier plaatsten ze regelmatig updates in hun leven of leuke kiekjes van vakanties bijvoorbeeld.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.