Home Nieuws Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag wel erg goed verwend door haar vriend Frenkie de Jong!

De vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, was op 17 april jarig en werd zeer goed verwend door Frenkie. Mikky deelt maar liefst negen foto’s van de leuke dingen die de twee samen hebben gedaan op deze speciale dag. Het werd overduidelijk een latertje: Frenkie heeft goed uitgepakt, en had een heel programma uitgestippeld, compleet met verkleedpartijtjes en een privéjet!

Peperdure verjaardag voor Mikky Kiemeney

Het lijkt er op dat de cadeaus voor Mikky wat mochten kosten. Daarnaast heeft Frenkie ook nog eens extra zijn best gedaan door een prachtig pak aan te trekken. Ook Mikky zag er geweldig uit in haar stralende paarse jurk. De reacties staan dan ook vol met complimentjes naar de outfit van Mikky. Haar volgers vinden dat ze er fantastisch uitziet en daar hebben ze ook zeker gelijk in. De twee hebben samen zelfs in een zakenjet gevlogen, waarbij Mikky ook nog eens een heerlijk uitziende chocoladetaart kreeg voorgeschoteld. Ze is in ieder geval goed verwend door Frenkie.

Bekijk een aantal foto’s hieronder en klik op deze link voor alle verjaardagfoto’s die Mikky plaatste.

Frenkie Mikky

Frenkie de Jong verwent jarige Mikky Kiemeney

Mikky is dus zeker goed verwend op haar verjaardag. De twee delen zelfs een kusje uit aan elkaar in een taxi. Mikky laat haar volgers hier gewoon lekker van meegenieten. Ook heeft ze nog een cadeautje gekregen, maar ze laat helaas niet zien wat er in zit. Aan de foto’s te zien was het in ieder geval een hele speciale dag. Mikky mag van geluk spreken met zo’n schatrijke voetballer aan haar zijde. Het is duidelijk dat de twee tot in de late uurtje intiem met z’n tweeën feest gevierd hebben op meerdere locaties.

Meer zien van Mikky Kiemeney doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Mikky Kiemeney? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf. Ze doet als influencer vaak samenwerkingen met bedrijven en post zichzelf en het product hier natuurlijk zo goed mogelijk op. Dit is natuurlijk puur genieten voor ons mannen! Ook geeft ze haar volgers een kijkje in haar privéleven. Ze plaatst de mooiste vakantiefoto’s en natuurlijk ook beelden met Frenkie de Jong.

Mobiele versie afsluiten