Frenkie de Jong neemt keihard revanche voor kritiek Vandaag Inside met waanzinnig Barcelona-record

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Oranje-international Frenkie de Jong heeft in de wedstrijd tegen de Spaanse club Getafe geschiedenis geschreven door het 11.000ste doelpunt van FC Barcelona te scoren.

Frenkie de Jong op hetzelfde lijstje als Lionel Messi

De wedstrijd tegen Getafe was spannend en eindigde in een 4-0 overwinning voor FC Barcelona. Frenkie de Jong maakte het historische doelpunt in de 60ste minuut van de wedstrijd. De middenvelder deed dit acht jaar nadat voetbalgrootheid Lionel Messi het 10.000ste doelpunt voor de club wist te scoren. In de erelijst van de club kan dus nu ook de naam van Frenkie de Jong worden toegevoegd. Alsof het historische doelpunt nog niet genoeg was, maakte de middenvelder in blessuretijd ook het vierde doelpunt tegen Getafe.

Frenkie de Jong schudt kritiek van zich af

Hoewel de heren van Vandaag Inside onlangs nog kritiek hadden op de sterspeler, vergeleken zij hem onder andere met Willem van Hanegem en Ruud Gullit, iets wat hij waarschijnlijk niet al te erg vond. De heren konden het echter niet laten om aan te halen dat ze vinden dat Frenkie de Jong nog erg jong lijkt voor zijn leeftijd. René van der Gijp zei zelfs grappend dat het leek alsof de moeder van Frenkie nog zijn boterhammen smeert: “Hij is geen kerel,” sneerde hij, grappend bedoeld natuurlijk. De kritiek van Vandaag Inside was overigens niet het enige wat Frenkie de afgelopen maanden te verduren kreeg. De Spaanse media kunnen er ook wat van en hadden flinke kritiek op de middenvelder na de nederlaag tegen Real Madrid (4-1), maar deze voltreffer tegen Getafe laat wel zien dat Frenkie nog steeds tot de absolute top behoort.

 

Meer zien van Frenkie de Jong?

Wil je meer van de sportprestaties van Frenkie de Jong zien? Neem dan zeker eens een kijkje op zijn Instagrampagina @frenkiedejong

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...