Frans Bauer zorgt voor deceptie Vandaag Inside; Hélène Hendriks moet vrijdagavond redden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Vandaag Inside heeft flink wat kijkers gemist door nieuw programma van Frans Bauer. Hélène Hendriks lijkt de enige te zijn die Vandaag Inside nog kan redden.

Vandaag Inside heeft heel wat kijkcijfers misgelopen. Dit komt vooral door het nieuwe programma van onder andere Frans Bauer ‘De Bauers’. In deze reality-serie wordt de familie Bauers gevolgd. Dit programma keert na ruim twintig jaar weer terug en verslaat iedereen, zelfs het 20:00 journaal die normaal gesproken vrijwel altijd op nummer één staat op gebied van kijkcijfers. Kijkcijfer expert Tina Nijkamp twijfelde hier dan ook niet aan en had al zo’n voorspelling gemaakt. Volgens haar zou het onmogelijk zijn dat dit programma een flop zou worden. Ze verwachtte zo’n 1.2 tot 1.5 miljoen kijkers. Uiteindelijk behaalde de eerste aflevering 1.425.000 miljoen kijkers. Hierdoor verloor Vandaag Inside echter veel kijkers. Dit komt omdat veel kijkers blijven hangen op dezelfde zender. Op de vrijdagen is Hélène Hendriks weer te gast, zou zij de kijkcijfers van Vandaag Inside weer omhoog kunnen krikken?

Helene hendriks noa vahle

Is Hélène Hendriks de reddende engel van VI

Als er iemand is die de kijkcijfers van Vandaag Inside de lucht in kan laten schieten is het de knappe blondine Hélène Hendriks wel. Ze is al zeer lange tijd een vaste gast in het programma. Ze is dan ook uitermate populair bij de kijker. Dit komt omdat ze een leuke spontane meid is en natuurlijk omdat ze knap en blond is. Zo zijn haar collega’s Merel Ek en Noa Vahle ook erg populair in het programma. Hélène is de vaste gast op vrijdag en zou de kijkcijfers dus na de verstoring van De Bauers dus weer meteen mooi recht kunnen trekken. Dit is dan ook precies wat Wilfred Genee nodig heeft, want zijn andere programma ‘Veronica Offside’ heeft al weken uitermate lage kijkcijfers. Dat kan zo niet langer meer doorgaan.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde presentatrice Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de blondine interessante foto’s vanuit haar werk en geeft ze je ook een kijkje in haar privéleven. Ze post vooral enorm veel foto’s van haar hond, waar ze overduidelijk erg verliefd op is. Het is de moeite zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!