Foto’s van Anouk Hoogendijk, Eva Koreman & Andere Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is op sociale media inmiddels al lang niet meer duidelijk of er recente foto’s gepost worden, of dat men gewoon kiekjes uit den ouden doosch recyclet. Ze kunnen er weinig aan doen – dus stellen we onze verwachting ook gewoon ’n beetje bij. welk van de volgende foto’s op het Mannenzakenforum zijn écht recent? Die van Shelly Sterk sowieso. Toch?

Hot Topics Anouk Hoogendijk
a

Shelly Sterk

Aangezien er op dit moment geen fotoshoots gehouden kunnen worden, kan je er vanuit gaan dat alle professionele foto’s die nu langskomen een tijd geleden gemaakt zijn. Shelly Sterk stond dus meer dan een maand geleden al in volledig paaskostuum met een mandje vol lekkers voor de camera. De eitjes lagen zo te zien nog niet eens in de schappen!

Anouk Hoogendijk

Kijk, dit is een echte. Dat zie je aan de hoeveelheid haar. We mogen sinds de coronamaatregelen niet meer naar de kapper. Da’s fijn voor de kortharigen onder ons, maar dames die bijna elke week een bijpunt-sessie hebben hoor je niet lachen. Deze wilde haardos hoort bij Anouk Hoogendijk, die de boel gedwongen lekker lang laat groeien!

Eva Koreman

Nu we toch allemaal thuis opgesloten zitten, kunnen we de tijd net zo goed gebruiken om onszelf een beetje bij te scholen. Eva Koreman zet in op meer en betere seksuele voorlichting. Ze noemt het zelf ‘kutvoorlichting’. Aan die enorme hoeveelheid suggestieve stukken fruit en groente te zien heeft ze er zin in!

Foto: Instagram Eva Koreman

Puck Moonen

Begin jij ook al een beetje gek te worden in zelfisolatie? Puck Moonen is de weg in ieder geval kwijt. De wielrenster lette niet goed op bij het omkleden en pakte bovendien de verkeerde fiets uit de garage. Of is ze vanaf nu gewoon BMX’er? We missen de oude Puck!

Foto: Instagram Puck Moonen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..