Fotobewijs: Marieke Elsinga (37) is met de jaren alleen maar mooier geworden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga is alweer 12 jaar op de radio te horen, en in al die tijd is ze alleen maar leuker geworden. 

Marieke Elsinga, radiopresentatrice die inmiddels al 12 jaar een vaste stem op de radio is, laat opnieuw zien dat tijd haar alleen maar mooier maakt. Ze heeft recent een aantal foto’s gedeeld die haar opmerkelijke transformatie door de jaren heen laten zien, en het is duidelijk: Marieke is een echte tijdloze schoonheid.

Een terugblik op Marieke’s beginjaren bij de radio

Op een van de foto’s zien we een jonge Marieke toen ze net begon aan haar carrière op de radio. Met een frisse en energieke uitstraling veroverde ze al snel de harten van luisteraars door het hele land. Hoewel ze toen al mooi was, is het duidelijk dat de jaren haar alleen maar meer hebben gegeven. De brunette is er duidelijk alleen beter uit gaan zien door de jaren heen.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga verschijnt in een Prachtige Jurk

In een andere foto straalt Marieke in een jurk die haar vormen perfect laten zien. De jurk benadrukt haar prachtige rondingen en laat zien hoe goed ze in haar vel zit. De mooie dame kan in de jurk zich van haar beste kant laten zien. Met de foto van de jurk laat Marieke maar weer eens goed zien hoe comfortabel ze in haar vel zit. Marieke hoeft zich helemaal nergens voor te schamen, sterker nog, ze is een van de mooiste vrouwen van het land. Bekijk hier de zeer leuke foto van Marieke in haar jurk.

Meer zien van Marieke Elsinga kan op Instagram

Als je nou nog veel meer wil zien van Marieke Elsinga, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de brunette namelijk een hele verzameling aan mooie plaatjes klaarstaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.