Fotobewijs: Frenkie de Jong is dankzij Mikky Kiemeney absoluut niet met het EK bezig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou verwachten dat Frenkie de Jong volop bezig is met het EK om zijn collega’s aan te moedigen. Toch geeft zijn vriendin hem genoeg redenen om aan andere dingen te denken.

Het Nederlands Elftal heeft gewonnen van Oostenrijk en dat betekent dat er zaterdag een belangrijke wedstrijd gespeeld moet worden tegen Turkije. Middenvelder Frenkie de Jong komt vanwege een blessure dit jaar niet in actie voor Oranje, maar liet wel weten dat hij zijn team vanaf de zijlijn volop zou aanmoedigen. Toch maakt de Jong die belofte niet helemaal waar. Zo vlak voor deze belangrijke wedstrijd voor het team is Frenkie namelijk met hele andere dingen bezig.

Frenkie en Mikky

Frenkie de Jong zit ligt liever in de zon dan dat hij het EK volgt

Dat Frenkie met hele andere dingen bezig is, is te zien op foto’s die zijn vrouw Mikky Kiemeney deelt. Op de foto’s is het koppel te zien in de zon met hun zoontje Miles. Frenkie de Jong reageert op de foto met een hartje. Het gezinnetje geniet van een vakantie op het eiland Formentera. Daar zal De Jong zich ongetwijfeld veel beter voelen dan in het koude Duitsland waar zijn collega’s momenteel hard aan het trainen zijn. Wil je zelf de foto’s bekijken? Klik dan hier.

Toen Frenkie de Jong te horen kreeg dat het EK er dit jaar niet in zou zitten voor hem, was hij daar erg teleurgesteld over. Het deed hem dan ook goed om steun te krijgen van zijn vrouw Mikky Kiemeney. Ook tijdens het EK zorgt zij er weer voor dat Frenkie de Jong genoeg afleiding heeft, zodat hij niet alleen met die teleurstelling bezig is. Hij heeft maar geluk met zo’n mooie en zorgzame vrouw.

Gezin Frenkie de Jong

Meer zien van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney op Instagram

Ondanks dat Frenkie de Jong niet in actie komt op het EK geeft hij ons regelmatig updates over hoe het met hem gaat op zijn Instagram pagina. Je kunt die bekijken door hier te klikken. Ook zijn vrouw Mikky Kiemeney plaatst regelmatig foto’s van hun gelukkige gezinnetje. Klik hier om haar Instagram pagina te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...