Foto: Zwetende Sylvie Meis staart verleidelijk in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een van de meest verleidelijke presentatrices op deze wereld. Vandaar dat ze ook zo goed verleidelijk kan kijken. 

De prachtige presentatrice Sylvie Meis is een van de meest aantrekkelijke vrouwen op deze planeet. Vandaar dat ze ook precies weet hoe ze het hart van elke man sneller kan laten kloppen. En wat heeft Sylvie daar precies voor nodig? Een spiegel. Daar houdt haar eisenlijstje eigenlijk een beetje op. Heel veel meer heeft Sylvie niet nodig om de meeste mannen helemaal gek te maken. En dat doet ze op een vakkundige manier. Ze gooit al haar charmes in de strijd en levert een van de meest intrigerende foto’s op in tijden. Het feit dat Sylvie zo nat op de foto staat zal meespelen.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis steelt de show met uitdagend pakje

Sylvie is in een goede bui

Zelf lijkt Sylvie in een opvallende goede bui te zijn. De foto is afgelopen maandag gemaakt en Sylvie weet ook volledig over haar maandag gevoel heen te stappen en een vrolijke foto online te zetten. Ze is zo te zien net klaar met sporten en dat zorgt er bij Sylvie altijd voor dat haar humeur drastisch verbeterd. Ze heeft dan weer even de tijd gehad om aan zichzelf en aan haar te werken. En dat is natuurlijk ongelooflijk fijn voor de prachtige blondine. Die vindt haar een van de allerbelangrijkste aspecten van haar leven. Ze behandeld het ook als een tempel. Dus dan is goede verzorging genoeg om haar in een gunstige bui te stemmen.

Natte Sylvie maakt erg zwoele blikken

Ze is misschien nog helemaal bezweet van het sporten, maar dat houdt Sylvie Meis niet tegen. De knappe presentatrice kan zelfs helemaal nat nog een zwoele foto produceren. Dat laat ze wel zien op de foto hierboven. Daar is ze misschien een beetje plakkerig, maar haar charmes komen nog heel erg duidelijk naar voren. Sylvie weet dus hoe ze in elk mogelijke situatie nog een prachtige foto kan maken. En dat is toch stiekem wel bewonderingswaardig te noemen. Dat Sylvie altijd zo mooi op de foto komt is meer dan alleen geluk. Dat is keihard oefenen.
Sylvie in sportkleding levert hele mooie plaatjes op

Het is zeker niet de eerste keer dat Sylvie even moet flexen met haar sportkleding. De blondine maakt er een gewoonte van om haar volgers op de hoogte te houden van haar routine. En daar is Instagram een prachtige middel voor. Met al haar foto’s in haar veel te strakke sportpakjes, maakt ze menig volger uitermate blij. Sylvie vindt het zelf ook allemaal wel spannend, die foto’s in die strakke pakjes. Maar aan het einde van de dag geeft het haar toch wel een erg zelfverzekerd gevoel. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom blijft Sylvie ook telkens dit soort foto’s maken. Daar voelt ze zich alleen maar mooier en zelfverzekerder door. En dat gunt iedereen haar absoluut.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.