Foto: Zwangere Marieke Elsinga opvallend met andere RTL-sterren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Marieke Elsinga zwanger is, zou je verwachten dat ze aan haar vriend en haar ongeboren baby genoeg heeft. Toch is ze nu ineens opvallend met andere RTL-sterren…

De knappe Marieke Elsinga is nu al een aantal maanden zwanger, maar zoekt toch nog steeds de intimiteit op. Dit doet ze echter niet met haar vriend! Ze is namelijk samen met Eva Jinek en Chantal Janzen een meidengroep gestart. Ze noemen zichzelf ‘de RT ELLIES’. En daar krijgen ze veel positieve reacties op. Deze drie beeldschone dames samen in een foto is voor iedereen zijn ogen een genot.

Marieke Elsinga en Chantal Janzen spelen samen een ‘spel’

Chantal Janzen en Marieke Elsinga zijn samen met Gerard Joling begonnen aan een nieuw spelprogramma genaamd ‘fout maar goud’. Chantal Janzen is de presentatrice in het nieuwe programma en Marieke Elsinga krijgt elke week een nieuw team toegewezen. Als het team er elke week net zo leuk uit komt te zien als de ‘meiden groep’ dan heeft het team van Marieke in onze ogen al op voorhand gewonnen! Er waren 815.000 kijkers die tijdens de eerste aflevering konden genieten van Chantal en Marieke!

Niet iedereen kon trouwens genieten van het nieuwe spelshow. Angela de Jong is alles behalve enthousiast! Marieke Elsinga zorgde voor veel ergernis bij Angela de Jong. Volgens Angela had Marieke nog even snel een cursus gevolgd ‘hoe reageer ik zo overdreven mogelijk op alles’. Angela de Jong deelde ook nog een sneer uit naar het spelshow in zijn algemeen: ‘het lijkt wel of dit programma door dronken kleuters is gemaakt’. De kijker laat op sociale media weten de nieuwe spelshow in ieder geval wel leuk te vinden.

Marieke Elsinga met wel een erg strak jurkje

Marieke Elsinga knalt bijna uit haar roze jurkje. Met het jurkje wat Marieke aan heeft verbergt ze bijna niks. Bijna elke ronding van haar is goed te zien in het o zo strakke jurkje. Er is goed te zien dat Marieke Elsinga een geruime tijd zwanger is. Marieke heeft een keer op Q-music gezegd dat ze niks heeft met een baby shower. Marieke heeft alleen tegenover haar vriendinnen niks te vertellen, want die luisteren toch niet naar haar en hebben alsnog een babyshower gegeven, al vindt Marieke dit helemaal niets. Uiteindelijk lijkt de babyshower toch geslaagd en lijkt Marieke zich over gegeven te hebben dat het eenmaal gebeurd is.

Marieke Elsinga aan het afkicken

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen, weet Marieke Elsinga niet meer wat ze moet doen met alle vrije tijd die ze nu over heeft. Marieke zit er zelfs zo mee dat ze er in de nacht over droomt. Ze droomde dat ze Petra en Paarden-Hans tegenkwam. Deze twee bleven aan het einde van het programma over. Marieke geeft aan dat het echt afkicken is zonder B&B Vol Liefde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!