Home Nieuws Foto: Zusje van Mo Ihattaren onthult waarheid achter bedreiging Ajax-speler

Foto: Zusje van Mo Ihattaren onthult waarheid achter bedreiging Ajax-speler

Er is iets aan de hand met Ajax-speler Mo Ihattaren, maar niemand weet wát. Hoe zit het met die bedreigingen vanuit het criminele circuit? Niemand minder dan zijn zusje geeft een veelzeggende update…

Mo Ihattaren zorgt met zijn mysterieuze afwezigheid bij Ajax voor één van de vreemdste geruchten in de Nederlandse voetballerij. Waar er eerder al zorgen waren over de gezondheid en gewicht, lijken er nu nóg grotere zorgen te zijn…

John van den Heuvel over bedreiging Ihattaren

De aanvallende middenvelder lijkt namelijk bedreigd te worden vanuit het criminele circuit. Misdaadjournalist John van den Heuvel geeft een update rondom de situatie: “De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer. De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek”Momenteel heeft Mo het advies gekregen om zich niet op bekende plekken te vertonen. Denk aan de trainingsvelden van Ajax, of zijn eigen woning. Hoewel John dit nieuws met overtuiging brengt, is er volgens het zusje van Mo Ihattaren helemaal niks waar van dit verhaal! Wie zou je eerder geloven, de goed ingevoerde Van den Heuvel of Mo’s bloedeigen zusje?

Zusje Mo Ihattaren geeft uitleg op Instagram

Onlangs deelde het zusje van Mo Ihattaren een opvallende update op Instagram. Ze spreekt zich uit over de opvallende situatie van de 20-jarige Ajax-speler. Hoewel er hardnekkige roddels bestaan over bedreigingen, lijkt zijn zusje dit snoeihard te ontkennen met een story op Instagram. “Healthy and soon back brother, we are fine. #Geloofnietalles“. “Wij hebben niks met bedreigingen en criminaliteit te maken“. Extra opvallend is dat Mo Ihattaren zelf dit bericht ook deelt, en heeft er zelfs nog iets aan toe te voegen; “Wat kan ik toch soms om de media lachen“. De twee lijken deze geruchten hard te ontkennen.

Yvonne Coldeweijer: Ihattaren heeft relatie met ex van beste vriend

Waar geruchten en ‘juice’ is, is Yvonne. De blondine kon het uiteraard weer niet laten om ook deze zaak te behandelen op d’r ‘juice channel’. Dus besloot ze dat ook te doen. Yvonne had Mo al eerder behandeld, op haar account. Het ging al eerder om de nieuwe vriendin van de voetballer, waar nog het een en ander bij zou komen kijken. Yvonne deelt dat de nieuwe vriendin van Ihattaren de ‘ex-verloofde van zijn voormalig beste vriend en collega voetballer Zakaria Aboukhlal’ is. “Sindsdien is Mohammed niet meer bij Ajax verschenen en werd er erg mysterieus gedaan over zijn verdwijning“.

Ajax zou volgens Yvonne nog naar buiten hebben gebracht dat het ging om de conditie en fitheid van de voetballer, maar er gingen toen al geruchten over bedreigingen in de relationele sfeer. Yvonne: “John from the Hill (John van den Heuvel) bracht gisteravond het nieuws dat de relatie met het meisje (die trouwens pas 17 jaar is) volgens de politie voor bedreigingen vanuit de criminele sfeer heeft gezorgd”. Yvonne voegt daar nog aan toe; “De zorgen bij met name de recherche werden vergroot toen zij waarnamen dat personen met criminele antecedenten in de omgeving van Mo en zijn familie verkeerden“, Aldus Yvonne. Wat van deze geruchten zal waar zijn, en wanneer zullen we Mo weer terug op het veld zien? Als het aan de voetballer en zijn zusje ligt, is dat heel snel. De twee blijven het ontkennen en lijken het ondanks alles goed te maken.

Mobiele versie afsluiten