Foto: Zomers geklede Marieke Elsinga propt zichzelf in piepklein schuitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is nog heerlijk op vakantie in Zweden. En daar doet de presentatrice even een leuke en spontane actie. 

De hoogzwangere presentatrice Marieke Elsinga is nog steeds heerlijk aan het genieten in Zweden. De presentatrice koos ervoor om even lekker op vakantie te gaan, voordat de bevalling begint en ze aan het leven als moeder moet gaan wennen. Maar Marieke zou zichzelf niet zijn als ze haar vakantie niet zou vullen met veel spontane en leuke momenten. Zo vond ze een speelgoed bootje op een plein in Zweden en besloot ze dat ze daar, met haar grote zwangerschapsbuik, best in paste. Het ging net aan goed, maar leverde natuurlijk wel een enorm leuke foto op. En die foto wil Marieke haar volgers zeker niet besparen, dus deelt ze hem op haar Instagram.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga appt haar poes naar Qmusic-collega Mattie Valk
Marieke Elsinga propt zichzelf in veel te klein bootje voor de foto

De prachtige brunette propt zichzelf in het veel te kleine bootje, speciaal voor de foto. En dat werkt eigenlijk best goed. Marieke lijkt het trouwens prima naar haar zin te hebben op het grappige kiekje. Wonderbaarlijk genoeg ging haar actie met het bootje dus goed. Wat iets minder goed ging, was de pijn in Marieke haar rug. Vanwege het rondlopen met zo’n grote buik begint de presentatrice toch echt wel klachten in haar rug te krijgen. Maar daar heeft ze gelukkig ook al iet bijzonders op gevonden.

Marieke doet een bijzonder dansje in de natuur

Op het eerste gezicht is het een beetje vaag wat Marieke nu precies aan het doen is. Maar omdat het zo vaag is, maakt ze er voor haar volgers een spelletje van. Die mogen raden waar Marieke nu precies mee bezig is. De meest bizarre antwoorden stromen binnen, maar niemand komt echt in de buurt van wat Marieke nu allemaal aan het uitspoken is. Marieke moet dan maar zelf het verlossende antwoord geven. En dat doet ze met nog een leuke video op haar Instagram story.

Het verlossende antwoord op de video van Marieke Elsinga

Marieke geeft zelf maar het verlossende antwoord op de vraag wat ze nu precies aan het doen is. Wat blijkt? Marieke is bezig met het weg wiegen van haar rugpijn. Of het werkt zegt Marieke er niet bij, maar ze doet in ieder geval erg haar best. Wat Marieke echter niet door heeft is dat ze stiekem gefilmd wordt van achter. Al haar gekke bewegingen staan opeens op beeld. En Marieke die moet daar best wel van lachen. Ze voelt zich stiekem toch wel een beetje betrapt op deze manier. Toch heeft Marieke er geen problemen mee dat ze is gefilmd. Ze vindt het juist wel grappig. De knappe brunette schaamt zich sowieso weinig voor haar gekke en spontane acties, dus dat zal ze hier ook niet gauw hebben. Wel heb je weer gelijk een hele andere kant gezien van Marieke Elsinga.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.