Foto: Zo ziet beeldschone Joy Beune eruit tijdens intiem avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune maakt zich klaar voor een ‘date night’. De blondine deelt kiekjes van haar outfit voor de avond.

Joy Beune deelt een kiekje via Instagram. Deze blondine deelt wel vaker foto’s, maar deze is wel heel . In ieder geval weet de blondine dat ze er goed uitziet. En dat mag ook gezegd worden. Deze langebaanschaatsster staat tenslotte niet voor niets in de FHM, en poseert vaak voor verschillende bladen. Ook in de FHM heeft ze een paar kiekjes met slechts een handdoek voor haar voorkant. Nu maakt de schaatsster zich klaar voor een intiem avondje, met een andere bekendheid.

Joy Beune maakt zich klaar voor intiem avondje

Joy Beune laat dus via Instagram zien hoe ze zich klaar maakt voor een intiem avondje. Met wie, zou je dan denken. Nou, met Kjeld Nuis natuurlijk, haar vriend. Net als Jutta Leerdam en Koen Verweij, hebben we dus nog een schaatskoppel. De twee zijn zielsgelukkig met elkaar, ondanks het grote leeftijdsverschil van 10 jaar. Maar ja, leeftijd is maar een getal, toch? Joy plaatst op haar story een foto in de spiegel. Hierop is te zien hoe de schaatsster een mooi jurkje aanheeft, met een nogal open voorkant. “Date Night” zet ze erbij. De blondine heeft duidelijk zin in het avondje, gezellig met z’n twee. Ze gaan met z’n twee naar ‘Herman Serveert’. Via Instagram deelt Joy het eten, en vriend Kjeld die alvast wat aan het mee snoepen is. Nu nog van het eten.

Joy Beune slaat toe met meer kiekjes

Ondanks dat Joy Beune een top schaatsster is, lijkt ze een carrière als topmodel ook niet uit te sluiten. De blondine plaatst veel foto’s op Instagram waarop zijzelf te zien is, poserend. Duidelijk is dat de blondine hier ervaring in heeft, aangezien het er niet naar uitziet dat dit de eerste keer is dat ze zoiets doet. Onlangs weer, waar de schaatsster een foto plaatste aan het zwembad. De blondine bevindt zich hier op Kos, Pelagos beach om precies te zijn. Aan het Griekse zwembadwater poseert Joy voor de camera. In bikini neemt ze de juiste houding aan en plaatst ze; “Ok ok…. One more vacation“.

Joy Beune is een echte wereldreiziger

Dat Joy Beune van reizen houdt, mag duidelijk zijn. De blondine deelt tenslotte via Instagram allemaal opvallende kiekjes op verschillende locaties. De ene keer is ze in Europa, de andere keer niet. In ieder geval zien we op haar Instagram dat ze veel op reis is. Zo ook deze keer weer, waar ze een foto plaatst vanuit Gran Canaria. En naast schaatsen, houdt ze ook ontzettend van fietsen. We zien op haar Instagram veel foto’s dat ze aan het wielrennen is. Met een echt pakje van team Jumbo-Visma. Net als Puck Moonen is ze dus een echte fietsfanaat, al is Puck Moonen het als beroep, en Joy niet. Maar dat maakt niet uit voor deze blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!