Foto: Zo ziet beeldschone Joy Beune eruit tijdens avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune maakt zich klaar voor een ‘date night’. De blondine deelt kiekjes van haar outfit voor de avond.

Joy Beune deelt een kiekje via Instagram. Deze blondine deelt wel vaker foto’s, maar deze is wel heel . In ieder geval weet de blondine dat ze er goed uitziet. En dat mag ook gezegd worden. Deze langebaanschaatsster staat tenslotte niet voor niets in de FHM, en poseert vaak voor verschillende bladen. Ook in de FHM heeft ze een paar kiekjes met slechts een handdoek voor haar voorkant. Nu maakt de schaatsster zich klaar voor een avondje, met een andere bekendheid.

Joy Beune maakt zich klaar voor avondje

Joy Beune laat dus via Instagram zien hoe ze zich klaar maakt voor een avondje. Met wie, zou je dan denken. Nou, met Kjeld Nuis natuurlijk, haar vriend. Net als Jutta Leerdam en Koen Verweij, hebben we dus nog een schaatskoppel. De twee zijn zielsgelukkig met elkaar, ondanks het grote leeftijdsverschil van 10 jaar. Maar ja, leeftijd is maar een getal, toch? Joy plaatst op haar story een foto in de spiegel. Hierop is te zien hoe de schaatsster een mooi jurkje aanheeft, met een nogal open voorkant. “Date Night” zet ze erbij. De blondine heeft duidelijk zin in het avondje, gezellig met z’n twee. Ze gaan met z’n twee naar ‘Herman Serveert’. Via Instagram deelt Joy het eten, en vriend Kjeld die alvast wat aan het mee snoepen is. Nu nog van het eten.

Joy Beune slaat toe met meer kiekjes

Ondanks dat Joy Beune een top schaatsster is, lijkt ze een carrière als topmodel ook niet uit te sluiten. De blondine plaatst veel foto’s op Instagram waarop zijzelf te zien is, poserend. Duidelijk is dat de blondine hier ervaring in heeft, aangezien het er niet naar uitziet dat dit de eerste keer is dat ze zoiets doet. Onlangs weer, waar de schaatsster een foto plaatste aan het zwembad. De blondine bevindt zich hier op Kos, Pelagos beach om precies te zijn. Aan het Griekse zwembadwater poseert Joy voor de camera. In bikini neemt ze de juiste houding aan en plaatst ze; “Ok ok…. One more vacation“.

Joy Beune is een echte wereldreiziger

Dat Joy Beune van reizen houdt, mag duidelijk zijn. De blondine deelt tenslotte via Instagram allemaal opvallende kiekjes op verschillende locaties. De ene keer is ze in Europa, de andere keer niet. In ieder geval zien we op haar Instagram dat ze veel op reis is. Zo ook deze keer weer, waar ze een foto plaatst vanuit Gran Canaria. En naast schaatsen, houdt ze ook ontzettend van fietsen. We zien op haar Instagram veel foto’s dat ze aan het wielrennen is. Met een echt pakje van team Jumbo-Visma. Net als Puck Moonen is ze dus een echte fietsfanaat, al is Puck Moonen het als beroep, en Joy niet. Maar dat maakt niet uit voor deze blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.