FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou niet veel schelen of je zou Maxime bijna vergeten. Het was heel even stil om haar heen. Maar nu komt Maxime keihard terug op een manier zoals we haar nog niet vaak eerder hebben gezien.

Maxime Meiland, de dochter van voormalig kasteelheer en bekend wijngenieter Martine, is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram profiel heeft ze een foto gezet waarop ze bijna niet te herkennen is. Zo zagen we Maxime dus nog nooit. Het is wel gelijk duidelijk waarom ze zo geliefd is. Maxime is namelijk erg fotogeniek. Hopelijk is deze versie van Maxime alles behalve tijdelijk.

Lees ook: YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo
Get the Maxime look

Maxime ziet er adembenemend uit op haar nieuwe foto’s. Haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een vurig rood kapsel. Met een intense blik kijkt ze richting de camera. Haar rode lippen en uitdagende witte jurk maken het af. Ze rocked deze stijl zo goed, dat we binnenkort naar dit soort foto’s kunnen refereren als The Maxime look.

Klassieke schoonheid

Vergis je niet, zelfs als ze niet door een team van visagistes, haarstylisten en kledingontwerpers onder handen is genomen, blijft Maxime een prachtige verschijning. Ze heeft weinig aandacht nodig om knap voor de dag te komen, een echte klassieke schoonheid dus. Met haar blonde haren en intense blik weet ze nog altijd de harten van de meeste Nederlandse mannen te doen smelten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!