FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou niet veel schelen of je zou Maxime bijna vergeten. Het was heel even stil om haar heen. Maar nu komt Maxime keihard terug op een manier zoals we haar nog niet vaak eerder hebben gezien.

Maxime Meiland, de dochter van voormalig kasteelheer en bekend wijngenieter Martine, is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram profiel heeft ze een foto gezet waarop ze bijna niet te herkennen is. Zo zagen we Maxime dus nog nooit. Het is wel gelijk duidelijk waarom ze zo geliefd is. Maxime is namelijk erg fotogeniek. Hopelijk is deze versie van Maxime alles behalve tijdelijk.

Lees ook: YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo
Get the Maxime look

Maxime ziet er adembenemend uit op haar nieuwe foto’s. Haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een vurig rood kapsel. Met een intense blik kijkt ze richting de camera. Haar rode lippen en uitdagende witte jurk maken het af. Ze rocked deze stijl zo goed, dat we binnenkort naar dit soort foto’s kunnen refereren als The Maxime look.

Klassieke schoonheid

Vergis je niet, zelfs als ze niet door een team van visagistes, haarstylisten en kledingontwerpers onder handen is genomen, blijft Maxime een prachtige verschijning. Ze heeft weinig aandacht nodig om knap voor de dag te komen, een echte klassieke schoonheid dus. Met haar blonde haren en intense blik weet ze nog altijd de harten van de meeste Nederlandse mannen te doen smelten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!