FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou niet veel schelen of je zou Maxime bijna vergeten. Het was heel even stil om haar heen. Maar nu komt Maxime keihard terug op een manier zoals we haar nog niet vaak eerder hebben gezien.

Maxime Meiland, de dochter van voormalig kasteelheer en bekend wijngenieter Martine, is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram profiel heeft ze een foto gezet waarop ze bijna niet te herkennen is. Zo zagen we Maxime dus nog nooit. Het is wel gelijk duidelijk waarom ze zo geliefd is. Maxime is namelijk erg fotogeniek. Hopelijk is deze versie van Maxime alles behalve tijdelijk.

Lees ook: YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Get the Maxime look

Maxime ziet er adembenemend uit op haar nieuwe foto’s. Haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een vurig rood kapsel. Met een intense blik kijkt ze richting de camera. Haar rode lippen en uitdagende witte jurk maken het af. Ze rocked deze stijl zo goed, dat we binnenkort naar dit soort foto’s kunnen refereren als The Maxime look.

Klassieke schoonheid

Vergis je niet, zelfs als ze niet door een team van visagistes, haarstylisten en kledingontwerpers onder handen is genomen, blijft Maxime een prachtige verschijning. Ze heeft weinig aandacht nodig om knap voor de dag te komen, een echte klassieke schoonheid dus. Met haar blonde haren en intense blik weet ze nog altijd de harten van de meeste Nederlandse mannen te doen smelten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.