FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou niet veel schelen of je zou Maxime bijna vergeten. Het was heel even stil om haar heen. Maar nu komt Maxime keihard terug op een manier zoals we haar nog niet vaak eerder hebben gezien.

Maxime Meiland, de dochter van voormalig kasteelheer en bekend wijngenieter Martine, is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram profiel heeft ze een foto gezet waarop ze bijna niet te herkennen is. Zo zagen we Maxime dus nog nooit. Het is wel gelijk duidelijk waarom ze zo geliefd is. Maxime is namelijk erg fotogeniek. Hopelijk is deze versie van Maxime alles behalve tijdelijk.

Lees ook: YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Get the Maxime look

Maxime ziet er adembenemend uit op haar nieuwe foto’s. Haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een vurig rood kapsel. Met een intense blik kijkt ze richting de camera. Haar rode lippen en uitdagende witte jurk maken het af. Ze rocked deze stijl zo goed, dat we binnenkort naar dit soort foto’s kunnen refereren als The Maxime look.

Klassieke schoonheid

Vergis je niet, zelfs als ze niet door een team van visagistes, haarstylisten en kledingontwerpers onder handen is genomen, blijft Maxime een prachtige verschijning. Ze heeft weinig aandacht nodig om knap voor de dag te komen, een echte klassieke schoonheid dus. Met haar blonde haren en intense blik weet ze nog altijd de harten van de meeste Nederlandse mannen te doen smelten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!