FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou niet veel schelen of je zou Maxime bijna vergeten. Het was heel even stil om haar heen. Maar nu komt Maxime keihard terug op een manier zoals we haar nog niet vaak eerder hebben gezien.

Maxime Meiland, de dochter van voormalig kasteelheer en bekend wijngenieter Martine, is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram profiel heeft ze een foto gezet waarop ze bijna niet te herkennen is. Zo zagen we Maxime dus nog nooit. Het is wel gelijk duidelijk waarom ze zo geliefd is. Maxime is namelijk erg fotogeniek. Hopelijk is deze versie van Maxime alles behalve tijdelijk.

Lees ook: YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Get the Maxime look

Maxime ziet er adembenemend uit op haar nieuwe foto’s. Haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een vurig rood kapsel. Met een intense blik kijkt ze richting de camera. Haar rode lippen en uitdagende witte jurk maken het af. Ze rocked deze stijl zo goed, dat we binnenkort naar dit soort foto’s kunnen refereren als The Maxime look.

Klassieke schoonheid

Vergis je niet, zelfs als ze niet door een team van visagistes, haarstylisten en kledingontwerpers onder handen is genomen, blijft Maxime een prachtige verschijning. Ze heeft weinig aandacht nodig om knap voor de dag te komen, een echte klassieke schoonheid dus. Met haar blonde haren en intense blik weet ze nog altijd de harten van de meeste Nederlandse mannen te doen smelten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.