Foto: Zo zag je influencer Lies Zhara nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara heeft een nieuwe foto online gezet. Haar volgers zijn meteen een beetje in shock, maar niet om de reden die Lies zelf vermoedt…

Lies Zhara heeft ontzettend mooi kiekje van zichzelf

De zeer aantrekkelijke influencer Lies Zhara heeft een nieuwe foto van zichzelf online gezet en haar volgers gaan meteen helemaal wild. Die hebben de knappe influencer nog nooit op deze manier gezien. De aantrekkelijke blondine heeft namelijk besloten om een jurkje aan te doen en dat Lies meestal niet. Vaak is Lies Zhara toch wel meer van de comfortabele kleding en de streetwear. En haar volgers zijn daar dan ook helemaal op ingesteld. Om haar nu in een jurkje te zien, voelt een beetje onwennig. Maar dat betekent natuurlijk niet dat Lies Zhara er slecht uit ziet. Integendeel, want de aantrekkelijke blondine ziet er in dit jurkje beter uit dan ooit. Haar prachtige rondingen komen perfect uit in het stukje stof. Het is dan ook niet zo gek om te denken dat haar volgers het plaatje helemaal het einde vinden. De spannende nieuwe foto van Lies Zhara zie je op haar Instagramkanaal!

Lies Zhara weet volgers te verleiden met hele fotoreeks

Het is natuurlijk vrij bijzonder dat Lies een jurkje draagt. Dat weet ze zelf ook wel. En daarom heeft ze maar gelijk een hele reeks aan foto’s online gezet waar haar volgers van kunnen genieten. Binnen één post weet Lies zich helemaal uit te leven. Want ze probeert verschillende verleidelijke poses en geeft haar fans af en toe ook een enorm zwoele blik mee. En dat is natuurlijk precies wat ze willen zien. Alle mannen in Lies haar comments zijn dan ook ontzettend tevreden met de foto’s van de prachtige blondine.  Er zijn er veel die hopen dat dit niet de laatste keer is dat ze Lies in een jurkje hebben gezien. Dat zouden ze toch wel een beetje zonde vinden. De verleidelijke blondine is het daar hopelijk ook mee eens. Want meer foto’s van Lies Zhara in dit ontzettend leuke jurkje zou toch wel erg fijn zijn.

De andere kant van Lies Zhara

Natuurlijk heb je nu gezien hoe de prachtige Lies Zhara in een jurkje eruit ziet. Maar als je haar nog niet zo goed kent, dan zal het je misschien verbazen dat dit de uitzondering is. Normaal gesproken gaat Lies gehuld in hele andere kleding. Zo draagt ze bijvoorbeeld het liefste ‘baggy clothes’, lekker grote comfortabele kleding. Daar laat ze ook wel een stukje van zichzelf nog in zien om het een klein beetje spannend te houden. Maar toch geeft het een ander gevoel dan het jurkje dat Lies nu aan heeft getrokken. En dat is ook ontzettend leuk om te zien, maar inderdaad wel erg anders dan bijvoorbeeld het mooie jurkje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'