Foto: Zangeres S10 laat fans schrikken met bizarre transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 is helemaal hot, want haar nieuwe album komt echt bíjna uit. Dat is niet het enige dat nieuw is. Ze heeft haar looks ook helemaal veranderd en schokkeerd haar volgers met een bizarre foto!

S10 bijna niet te herkennen op heftige foto

Aan de looks van S10, oftewel Stien den Hollander, is niet te ontkomen. Ze is lang, dun en heeft ontzettend lang, stijl, blond haar. Tenminste, dat was voorheen zo! Ze plaatste onlangs een foto op haar Instagram verhaal waarbij ze haar fans en volgers flink laat schrikken. Ze ziet er niet meer uit zoals eerder en is bijna niet meer te herkennen. Stien heeft namelijk haar haar laten verven én knippen. Ze heeft nu korter, zwart haar én een pony! Het staat haar geweldig! Het is natuurlijk wel even wennen, want dit zijn we absoluut niet van haar gewend.

S10 zwart haar

S10 viert verjaardag van eerste EP

Stien den Hollander heeft maar een druk leventje. Ze staat veel in de spotlights, ze heeft haar looks helemaal aangepast én vandaag is het precies vijf jaar geleden dat ze haar eerste EP uitbracht. Het mini-album heet Antipsychotica en is vernoemd naar een medicijn voor schizofrenie. Zelf is S10 vroeger opgenomen geweest voor depressie en psychoses. Dat is vooral de reden dat ze haar album zo genoemd heeft. Haar tweede EP heet Lithium en is óók vernoemd naar een medicijn voor psychiatrische aandoeningen. Ze viert de vijfde verjaardag van haar eerste EP klein met een fotootje in haar Instagram verhaal.

S10 eerste ep Antipsychotica

Stien den Hollander vertelt over eenzaamheid bij Jinek

Onlangs was Stien den Hollander te gast bij het programma Jinek. Momenteel wordt het programma eventjes door Beau van Erven Dorens gepresenteerd, omdat Eva Jinek ziek thuis zit. Beau gaat het gesprek met S10 aan over haar nieuwe album dat bijna uitkomt. Het laatste nummer op het album heet Eenzame hoogte. In het nummer zingt de zangeres over haar eigen eenzaamheid. Stien vertelt dat ze zich, net als iedereen, wel eens eenzaam kan voelen. Gelukkig is dat voor de blondine, die intussen dus niet meer blond is, niet zo erg. Ze vertelt dat ze het helemaal niet ervaart als iets negatiefs om zich eenzaam te voelen. Beau vraagt haar of de eenzaamheid haar wel eens bekruipt. De zangeres vertelt dat dat niet echt gebeurt, maar wel dat ze er af en toe nog wel eens van schrikt dat ze thuiskomt in een leeg huis. Ook zegt ze dat de angst om alleen te zijn haar wel eens bekruipt. “Hoe lang kan het zo goed gaan? Dat vraag ik me ook wel eens af”, zo Stien. Beau begrijpt die zin niet helemaal, dus S10 legt verder uit: “Het gaat best wel goed met mij al best wel lang, maar ik heb ook wel eens tijden gekend dat het niet zo goed met mij ging. Ik denk heel vaak: ‘Wanneer komt dat weer?'”. Dat beangstigt de zangeres soms nog wel eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!